צבע על צבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבע על צבע
    טל
    17/12/2014

היי,
    הצבע הטבעי שלי הוא חום, ויש לי גוונים בחלק התחתון של השיער (נותן אפקט שלמטה נראה בהיר ).
    אני רוצה להגיע לבלונד ואני לא רוצה לעשות שוב גוונים על הרקע הכהה שיש לי כי כבר עשיתי בעבר ואני לא אוהבת שרואים את הקונטרסט.
    ביקשתי מהספר לעשות צבע בהיר יותר ברקע- בלונד כהה או אפילו שיגיע לגוון כתמתם, ועל זה לעשות גוונים.
    הספר צבע לי את הרקע (רק את החלק הכהה)בצבע בגוון 8 , וזה לא עשה כמעט כלום, באזורים מסויימים של השיער אפילו מרגיש לי שהכהה לי. בגלל שזה לא עשה כלום החלטתי שלא לעשות את הגוונים כדי לא להגיע לתוצאה שלא רציתי.
    הספר טוען בכל תוקף שלא ניתן לצבוע בצבע בהיר יותר את הצבע הנוכחי כי זה לא יעשה כלום ...ומתעקש לעשות רק גוונים צפופים.
    אני מבחינתי לא רוצה גוונים על הרקע הכהה ורוצה לעשות צבע 10 או 11 שאולי ישפיעו על השיער שלי כדי להגיע לגוון בהיר יותר ועל זה לעשות גוונים.
    מה אפשר לעשות? האם באמת זה לא יגיב ואני תקועה עכשיו עם צבע חום שאני לא מעוניינת בו? האם יש סכנה לשיער אם אצבע שבוע אחרי ?
    תודה
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צבע על צבע

הוספת תגובה

• צבע על צבע - תגובה

רוני חתוכה
    21/12/2014

שלום רב
    התשובה מאוד מורכבת ועלולה להיות לא נכונה לנוכח פרטים שחסרים.
    מוזמנת להגיע לייעוץ מוחשי ואז לטפל בבעיה נכונה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו