טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחר שנים שלא צבעתי את השיער החלטתי שבא לי שינוי וצבעתי את השיער לאדום (צבעתי לבד בבית עם צבע מהסופר פארם). הצבע לא מצא חן בעייני ואחרי שבועיים -שלטשה הלכתי למספרה וביקשתי שיצבעו לי לצבע אחר לפי תמונה שבאתי איתה. עכשיו לאחר הצביעה במספרה הצבע שיצא עוד פחות מוצא חן בעיניי מהצבע הראשון. רק רוצה לחזור לחום המקורי שלי... אבל אני מפחדת להרוס את השיער תוך כמה זמו אפשר לצבוע שוב ? והאם בגלל שהשיער בגוון אדום זה בעייתי ויקח כמה פעמים עד שאפטר מהצבע ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב לצבוע לכהה יותר אין בעיה רק חייבים ללכת למישהו שיודע לנטרל את האדום ולקבל את גוון החום טיבעי בצורה נכונה. אגב, כשרוצים לעשות שינוי עושים זאת במספרה ולא ההיפך...חבל על השינוי שנגוז ועל חשבון איכותו של שיערך...בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר