שמפו מתאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמפו מתאים
    ספיר
    08/01/2015

בס"ד
    שלום וברכה,
    יש לי שיער גלי(מהשורשים וכמה ס"מ למטה חלק יחסית, ולמטה מתולתל) שנוטה להיות נפוח, איזה שמפו, מרכך,סרום ומסכה מומלצים לי? כרגע אני משתמשת במוצרי שיער של "סבון של פעם" שהם ללא מלחים,SLS ופראבנים. אני ממש מחפשת משהו שייטיב עם השיער שלי. בנוסף, אני מאוד רוצה לשנות את התספורת, יש לי דירוג, ארוך יחסית. כל הספריות אומרות לי שהדבר היחיד שאוכל לעשות עם השיער זה דירוג כי אם לא אעשה פן ומחליק מדי יום זה יהיה נפוח. יש איזו תספורת יפה שאולי אוכל לעשות חוץ ממדורג שתתאים לשיער כמו שלי?
    בתודה מראש, ספיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמפו מתאים

הוספת תגובה

• שמפו מתאים - תגובה

רוני חתוכה
    11/01/2015

שלום רב

לדעתי את צריכה להשתמש בשיסיידו יפן שמפו מחליק שמטפל כמו כן באורכי השיער.
    שימוש במוצר ששמו ''סמוד קרים'' יחליק יותר את שיערך ויעטוף אותו בשכבת הגנה.
    אם את רוצה להוריד נפח ולקבל שיער מבריק לצמיתות את מוזמנת לייעוץ מקיף.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ספיר
    11/01/2015

תודה בעד התגובה,
    מה לגבי מסכה? אין צורך?
    אינני מעוניינת בהחלקה כלשהי, אני אוהבת שהשיער שלי גלי, יש איזו תספורת חוץ ממדורג שיכולה להתאים לשערי?
    בברכה ובתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

רוני חתוכה
    11/01/2015

שלום רב
    כל תספורת חוץ מקו אורך אחיד היא תספורת מדורגת, בכדי להדגיש את ה''גלי'' שאת רוצה. בשביל זה את חייבת ייעוץ, וכמובן להגיע לייעוץ עם שיער חפוף ויבש טיבעי ולא לאסוף כי צריכים לראות בטיבעי את השיער ואז להחליט מה עושים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות תכשירים

ספיר
    11/01/2015

שלום וברכה,
    לא הצלחתי למצוא את המוצרים שהמלצת עליהם, אפשר בבקשה לקבל שמות מדויקים והיכן ניתן לרכוש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו