שיער אחרי החלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער אחרי החלקה
    שי
    12/01/2015

היי,
    לפני כ-4 שנים התחלתי לעשות החלקות בשיער מפני שלא הסתדרתי עם השיער שלי.
    במקור השיער שלי מתולתל. מהשורש ועד סופו.
    עשיתי כל סוג של החלקה אפשרית (מיפנית-ברזילאית-כימית-רגילה-ועוד ועוד) , והיום אחרי 4 שנים, החלטתי שאני לא מעוניינת להמשיך עם ההחלקות יותר ולחזור לשיער הטבעי שלי.
    הפעם האחרונה שעשיתי החלקה הייתה באוגוסט האחרון-כחצי שנה.
    כרגע השיער שלי די מתולתל בשורשים ודי חלק בחלק התחתון. השיער פשוט אסון, לא מסתדר לי,אפילו לא עם פן ומחליק!! פשוט לא מוסבר וחסר כל צורה!
    מה אפשר לעשות? איך אפשר לזרז את התהליך? האם אפשר לעשות בניית תלתלים כעת?
    השיער באמת לא מסתדר לי באופן נוראי ואשמח מכל הלב לכל סוג של עצה כי אני כבר מיואשת...
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער אחרי החלקה

הוספת תגובה

• המשך

שי
    12/01/2015

אוסיף ואציין שאני בת 21, השיער שלי מאוד מלא, אך כרגע הוא גם הרוס..קצוות מפוצלים ושרופים וכ'ו וכ'ו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

רוני חתוכה
    14/01/2015

שלום רב
    המקרה שלך ממש מצער ולפי התיאור שלך המצב לא טוב, אך בשביל לאבחן נכון כדאי להגיע לייעוץ מוכנה לגמרי...לדעתי ומנסיון יש מה לעשות ותופתעי לדעת!!!
    נשמח אם תצרי עימנו קשר ונדריך אותך מה עושים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו