מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל מקצוע טובמריאנה12/01/2015
שלום,
יש לי שיער מתולתל (תלתלי ביסלי), ארוך, מלא נפח ועבה. מעולם לא צבעתי אותו, ולא עברתי החלקות.
כעת, אני שוקלת לבצע החלקה. הומלץ לי החלקה יפנית יוקו. איך אני יכולה לדעת שהספר שאצלו אני אעשה את ההחלקה, הוא מקצועי? הדבר האחרון שאני רוצה זה ליפול לידיים לא מיומנות ולהרוס את השיער שלי.
נ.ב - הספר שאני שוקלת לעשות אצלו את ההחלקה, מופיע במומלצים של אתר יוקו.
שאלה נוספת - האם פתיחת תלתלים אכן עוזרת? כפי שציינתי, יש לי תלתלי ביסלי ובעבר נאמר לי שאין באמת דבר כזה "פתיחת תלתלים". בסה"כ רציתי שיער מתולתל, אבל רך יותר, תלתלים גדולים יותר ופחות סבוכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל מקצוע טוב - תגובה
רוני חתוכה14/01/2015שלום רב
החלקה יפנית כמו שאמרתי מזה המון פעמים הינה החלקה מורכבת ודורשת ידע רב.
ההחלקה היא דבר חשוב אך יותר חשוב זאת האבחנה של בעל המקצוע.
את לא יכולה לדעת מי יהיה הכי טוב בשבילך אך את יכולה לברר באינטרנט על מעצב השיער שאצלו את רוצה לבצע טיפול זה והכי חשוב שתהיה לך חיבור טוב (אינטראקציה) ואינטואיציה טובה לבחור בו על סמך ייעוץ במקום וכמו כן תיאום ציפיות נכון כלפי שיערך.
מזמין אותך לייעוץ נוסף אצלנו, לחוות דעת נוספת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)