תוספת שיער יחידת רשת קאוור ליין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת שיער יחידת רשת קאוור ליין
    אילנית . דחוף
    13/01/2015

רוני שלום

במקור השיער שלי מתולתל. אני כבר כמה שנים עם החלקות .... עם הזמן השיער שלי נהיה דליל (גם גנטיקה וגם מכל הטיפולים וההחלקות שהוא עבר) במיוחד בחלק הקדמי של הראש. בשלוש שנים האחרונות אני עם החלקת קליאופטרה ומשתמשת באבקת אימפייר
    לחלק הקדמי . יש לי מחר תור בהייר סנטר בראשל"צ להחלקת קרטין +תוספת שיער רשת
    קאוור ליין . רציתי לדעת מה דעתך בנושא - אם החלקת הקרטין לא תפגע לי בשיער.... ואם שמעת על התוספת הזאת - מה דעתך. אשמח אם אקבל תשובה דחוף....
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת שיער יחידת רשת קאוור ליין - תגובה

רוני חתוכה
    14/01/2015

שלום רב
    החלקת קרטין הינה מסיכה שמשקמת שיער ועל הדרך מחליקה אותו, כך שלא ניתן להזיק לשיער אם עושים זאת בצורה נכונה.
    תוספת שיער קאוור ליין לידיעתי זהו ייבוא מקביל ל'מיקרוליינס'' של חברת היירדרימס.
    ה"מיקרוליינס" הוא מוצר מקורי בעל פטנט עולמי, כך שאם "קאוור ליין" זה מה שאני חושב שזה (רשת שמחובר לה שיער והיא מתחברת בהלחמה לאזור הפדחת והקודקוד, מיועדת למילוי שיער), אז מדובר בחיקוי.
    אם כבר החלטת לעשות ואין דרך חזרה, לא צריך להתרגש מזה, פשוט לוודא שמעצב השיער שלך יודע לעבוד עם זה נכון ושהוא נותן לך גב במידה והרשת נקרעת או שהשיער נתלש.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו