מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספת שיער יחידת רשת קאוור לייןאילנית . דחוף13/01/2015
רוני שלום
במקור השיער שלי מתולתל. אני כבר כמה שנים עם החלקות .... עם הזמן השיער שלי נהיה דליל (גם גנטיקה וגם מכל הטיפולים וההחלקות שהוא עבר) במיוחד בחלק הקדמי של הראש. בשלוש שנים האחרונות אני עם החלקת קליאופטרה ומשתמשת באבקת אימפייר
לחלק הקדמי . יש לי מחר תור בהייר סנטר בראשל"צ להחלקת קרטין +תוספת שיער רשת
קאוור ליין . רציתי לדעת מה דעתך בנושא - אם החלקת הקרטין לא תפגע לי בשיער.... ואם שמעת על התוספת הזאת - מה דעתך. אשמח אם אקבל תשובה דחוף....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת שיער יחידת רשת קאוור ליין - תגובה
רוני חתוכה14/01/2015שלום רב
החלקת קרטין הינה מסיכה שמשקמת שיער ועל הדרך מחליקה אותו, כך שלא ניתן להזיק לשיער אם עושים זאת בצורה נכונה.
תוספת שיער קאוור ליין לידיעתי זהו ייבוא מקביל ל'מיקרוליינס'' של חברת היירדרימס.
ה"מיקרוליינס" הוא מוצר מקורי בעל פטנט עולמי, כך שאם "קאוור ליין" זה מה שאני חושב שזה (רשת שמחובר לה שיער והיא מתחברת בהלחמה לאזור הפדחת והקודקוד, מיועדת למילוי שיער), אז מדובר בחיקוי.
אם כבר החלטת לעשות ואין דרך חזרה, לא צריך להתרגש מזה, פשוט לוודא שמעצב השיער שלך יודע לעבוד עם זה נכון ושהוא נותן לך גב במידה והרשת נקרעת או שהשיער נתלש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)