החלקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה
    מירב
    25/01/2015

שלום רב,
    בחודש אוגוסט 2014 עברתי החלקת בוטוקס. סה"כ הייתי מרוצה, אך כעת אני רואה שההשפעה של ההחלקה מתחילה לפוג (את ההחלקה עברתי בהייר סנטר ולא אצל הספר הקבוע שלי). כאשר ציינתי בפני הספר הקבוע שבכוונתי לברר אודות החלקה יפנית (על מנת שההחלקה תחזיק יותר זמן מעמד) הוא ענה בתגובה כי השיער שלי לא מתאים להחלקה יפנית. בעיקרון, אני עושה פן כל שבוע במספרה וצובעת שיער לחום כל חודש וחצי חודשיים. הספר הקבוע ציין כי מי שיבצע לי החלקה יפנית, יבצע זאת לשם כסף בלבד.... (אגב, אני לא מבצעת אצלו החלקות מאחר ואינו בעל ניסיון רב לטעמי בהחלקות). אודה לחוות דעתך. נ.ב - שקלתי גם החלקה אורגנית, על מנת לשמור על השיער, אולם אם התוצאה תהיה שוב למספר חודשים בלבד, אזי לא השגתי את מטרתי. אודה מראש להתייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה

הוספת תגובה

• החלקה - תגובה

רוני חתוכה
    25/01/2015

שלום רב

אינני יודע דבר אודות שיערך כל שאר הפרטים אינם רלוונטים.
    החלקת בוטוקס הינה החלקה ברזילאית ואינה מאושרת מסוכנת וכל ילד יודע לעשותה.
    שנית חשוב להבין מה קורה בשיער אצלך כדי לאבחן נכונה ואם בכלל ניתן לעשות את היפנית לצמיתות.
    אשמח לפרטים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו