מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספרות - לימודיםשי02/02/2015
1)תוך כמה שנים לדעתכם אפשר להיות ספר ממש ברמה גבוה?
כמובן אם תמיד מתמידים בלימוד בהתקדמות אצל הטובים ביותר...
האם זה עניין של 10 שנים ?
או שאפשר 2-4 להיות ברמה גבוה ביותר?
2)והאם לדעתכם ללמוד ספרות בגיל 27 זה מאוחר מדיי ?
3) משהי שמלדה באחד מהבתי ספר אמר לי שיש גם הרבה שלא המשכו תתחום העיצוב שיער שאלתי אותה למה? היא אמרה לי שיש כאלו שלא הבינו .. זה עד כדיי כך מסובך ?
אני קצת בחששות אז אם תוכלו לחזק אותי זה יעזור תודההה רבה:]]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספרות - לימודים - תגובה
רוני חתוכה02/02/2015שלום רב
כמו בכל דבר, אם יש לך את זה, אז יש לך את זה.
ואם אין אז חבל על הזמן.
אתה צריך לאהוב את התחום מעמקי נשמתך ולחשוב רק על זה.
אל תנסה לשאול אנשים אחרים שהיו וניסו את התחום כי כל אחד והחיבור וההתנסות שלו.
אני מניח שאם תשקיע ותלמד תיישם ותעבוד...אתה תצליח מאוד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
שי02/02/2015תודה על התשובה..
ברור שאני מתחבר לזה מאודדד מאודדדד!!
סתם שאלה לדעתך האם בשביל להיות מעצב שיער ממש טוב זה עניין של המון המון שנים או שבכמה שנים בודדות אפשר להגיע לרמות מאוד מאוד גבוהות ?
כמובן שזה משתנה מאדם לאדם והאם הוא ממשיך ללמוד או שהוא תקוע בנקודה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני - תגובה
רוני חתוכה05/02/2015שלום רב
ישנם מעצבי שיער שלאחר שנתיים הם מעולים כי הם חיים זאת יום יום ועובדים עצמאית בבית ומספרים משפחה, חברים וכו'..ההתקדמות נוצרת כתוצאה ממגע יומיומי בשיער והידע שנצבר הינו מנסיון בלבד ולמידה עיונית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רוני
שי14/02/2015תודה רבה רוני :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)