פס סגול שיירד מהשיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פס סגול שיירד מהשיער
    עינב
    12/03/2015

שלום לכולם. עשיתי חמצון על פס עבה בשיער בבית (אחותי עשתה לי, בעבר היא למדה עיצוב שיער) בכוונה שטפתי את זה כשזה הגיע לצבע צהוב זהב ולא פלטינה כי זה מה שרציתי.. קניתי ממספרה צבע סגול לשיער, מרחתי אותו והשארתי על השיער שעה. לאחר החפיפה הייתי מאוד מרוצה מהצבע. בחפיפה השנייה הצבע כבר התחיל לרדת. אני מודעת לזה שאלו צבעים שיורידים אחרי 10-15 חפיפות אך לא ידעתי שאחרי החפיפה הראשונה הצבע יתחיל לרדת, והצבע הסגול נהיה כבר אפור. בעברי עשיתי במספרה צבע ורוד והוא החזיק יחסית הרבה. יש מצב שעשיתי משהו לא נכון? הצבע הוא של חברת easy color ונקנה במספרה ב60 ש"ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פס סגול שיירד מהשיער

הוספת תגובה

• פס סגול שיירד מהשיער - תגובה

רוני חתוכה
    13/03/2015

שלום רב
    דבר ראשון שיערך לא הובהר כראוי שנית חשובה איכות הצבע כי לאחר הבהרה תמיד צבע דוהה ועכשיו כמה הוא דוהה יחסית לפעם שעברה והאם ביצעת את אותה הפעולה?
    לדעתי ההבהרה לא היתה מספיקה ובשביל צבע סגול ישנם צבעים מיוחדים (מיקסטונים) לסגול ולהמון זמן.
    קרייזי קולור לא יחזיק מעמד זמן רב ולעיתים גם ירד לאחר חפיפה שנייה ויותר.
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות

עינב
    15/03/2015

אבהיר שוב את השיער לגוון של פלטינה ואנסה שוב את הצבע הסגול.. אפשר לעשות הבהרה נוספת אם נשאר לי קצת הצבע הסגול או לחכות שיירד הצבע לגמרי??
    בעבר צבעתי במספרה לצבע ורוד, שם מרחו לי את הצבע שהגיע בשפורפרת.. אני קניתי צבע בבקבוק שנראה כמו צבע גועש.. יש לך המלצה לחברה טובה שהצבע מחזיק בה מעמד להרבה זמן? או חומר של צבע סגול קבוע שלא יוריד בחפיפות? אשמח לתשובות. עינב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות - תגובה

רונן פלג
    16/03/2015

הבהרה היא פעולה אגרסיבית שדורשת ידע במיוחד אם את רוצה לחזור על אותה קבוצת שיער שוב היא עלולה להיקרע אני מציע שתיגשי לבעל מקצוע בעל ניסיון וידע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פס סגול שיירד מהשיער - תגובה

רונן פלג
    15/03/2015

יש פיתרון מעולה ללא כימיה והוא תוספת שיער בשיטת המדבקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו