מירב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירב
    הי
    17/03/2015

היי עשיתי החלקה בשיער הספרית עשתה לי החלקה היא לא אמרהלי את שם ההחלקה אני רק יודעת שהיא של חברת קיון היא אמרה שההחלקה לא יפנית
    מעליה היא עשתה לי החלקת חימר ירוק חפפתי והשיער לא היה חלק לגמרי יש לו טיפה גלים כאלה גם בחלק האחורי של הראש וגם קצת מקדימה יש "גלים" היא המליצה לי לבוא אחרי יומיים ולעשות גם החלקת קרטין מעל ההחלקה של קיון וגם החומר של החימר ירוק היום לראשונה חפפתי את השיער אחרי ההחלקת קרטין השיער נשאר אותו דבר, עדיין יש גלים מעצבנים , ואני מאד מאוכזבת שהוא לא חלק לחלוטין .
    היא הסבירה שבגלל שזו לא החלקה יפנית( (לא רציתי לעשות החלקה יפנית כי היא ההחלקה הכי חזקה שיש ורציתי משהו יותר עדין לשיער) השיער לא יהיה חלק מקלות ..
    אבל עדיין לא רציתי שיהיו לי גלים קטנים בשיער
    מה אני יכולה לעשות ? ):

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מירב

הוספת תגובה

• מירב - תגובה

רוני חתוכה
    18/03/2015

שלום רב
    החלקת קיון הינה החלקה יפנית חד משמעית.
    החלקת קראטין לא נותנת מענה לגלים שנשארו בשיער ובטח שאסור לאחר יומיים לעשות כלום אלא לאחר 3 שבועות...ממש סכנה מה שעשתה לך.
    גלים ניתן לתקן ללא כל בעיה והתחום הינו רחב בעייתי ושרלטני אז בזהירות בבקשה.
    מוזמנת לייעוץ בנושא תיקון ולשיער בריא ויפה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הבנתי שכן מותר...

הי
    18/03/2015

לפי מה שהבנתי אבל אפשר לבצע החלקת קרטין מיד על החלקה יפנית ..
    אבל היא אומרת שהיא לא עשתה לי את היפנית אפילו שהשתמשה בחברת קיון.
    אני ממש מבואסת שלא יצא לי חלק ויש עוד גלים בשיער..
    שאלתי אותה מה לעשות היא אמרה החלקה יפנית עוד כמה חודשים .
    ושאי אפשר לתקן עכשיו אחרי 3 חומרים שהיא שמה לי בשיער אני לא מרוצה מהתוצאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל הבנתי שכן מותר... - תגובה

רוני חתוכה
    18/03/2015

שלום רב
    מותר לבצע את טיפול הקראטין במיידי אך הוא רק ישפר את מראה הגלים או יעלימם אך לזמן קצר בלבד.
    החלקה יפנית, מומלץ לתקן שיער שעבר החלקה לא מוצלחת, החל משלושה שבועות מיום הטיפול ללא כל בעיה אך חייבים להיות מאוד מקצועיים בנושא תיקון החלקה יפנית מהחלקה יפנית.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירב - תגובה

רונן פלג
    19/03/2015

מאיה שלום
    העבירו אותך מסע ארוך ומפרך על מנת להגיע לתוצאה שניתן היה להגיע אליה בפעולה אחת שהיא החלקה יפנית !
    ניתן לתקן את המעוות עם החלקה יפנית של חברת יוקו בעזרת החומר המוחלש של החברה אך חשוב מאוד שתגיעי לבעל מקצוע שזאת ההתמחות שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסע ארוך..

הי
    19/03/2015

מסע ארוך שבסופו לא יצאתי עם שיער מאד חלק
    ויש בו תלתלים עדיין!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש החלקות יפניות לכל סוגי השיער

נועה - יוקו
    31/03/2015

הי מאיה,
    לצערי,נשמע שנפלת על שרלטנית.
    לחברת יוקו יש סוגי החלקה שונים ברמות חוזק שונות לכל סוגי השיער. רק מי שעבר הכשרה מאושר להשתמש בהחלקות. אישית ראיתי את רוני חתוכה מציל שיער לעשרות נשים. ותודה לרונן פלג על הפרגון הגדול! את בטוחה בידיים שלהם ושל כ-ל מי שמופיע באתר שלנו, באחריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש החלקות יפניות לכל סוגי השיער - תגובה

רוני חתוכה
    09/04/2015

תודה רבה נועה וחג שמח לכל חברי הצוות כאן בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו