היי -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי -
    נויה
    05/04/2015

יש לי בעיה יש לי פוני בובה ואני גוזרת מאוד מאוד ישר את הפוני כולם גם מחמיאים לי ואומרים שהפוני הוא ממש ישר מאוד יותר ממה שהספר היה גוזר לי, הבעיה שכל בוקר שאני מעבירה פן הפוני לא ישר, כאילו הוא מתקצץ לבד וכל יום אני מיישרת , דרך אגב גם שהספר היה גוזר לי היתה אותו בעיה, יש מצב שזה בגלל הפן? אולי הוא כבר לא טוב? כי גם שאני עושה לחברה פן אחכ הרצפה מתמלאת שערות גם ארוכות וגם פירורים של שיער כאילו היא הסתפרה, מה נראה לך? תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי -

הוספת תגובה

• היי - - תגובה

רוני חתוכה
    06/04/2015

שלום רב
    אם את עושה פן על הפוני על בסיס קבוע השיער שלך כבר מתחיל להשרף ולהתפורר ואז הוא הופך להיות אסימטרי ועקום וכתוצאה מזה את מיישרת וכו'.
    ממליץ לך בחום לעשות את טיפול הקראטין על הפוני ולנסות להיגמל מהפן לפעם בשבוע אם זה אפשרי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רוני, חג שמח

נויה
    07/04/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רוני, חג שמח - תגובה

רוני חתוכה
    08/04/2015

היי נויה
    שמחתי מאוד...
    חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו