טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
השאלה שלי האם אפשר לשטוף את השיער אחת לשבוע במים ללא חפיפה ושום תכשירים נוספים? האם זה מוריד את שכבת השומן שעל הקרקפת? במקביל אני אחפוף עם שמפו אחת לשבוע. והאם ניתן לסבן רק את השיער בלי הקרקפת ? אני רוצה לנסות לשקם את השיער ולא לחפוץ 3 פעמים בשבוע. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב חפיפת השיער עם שמפו ייעודי היא לא רק הגינית אלא גם מטפחת את השיער עצמו. שמפו איכותי וייעודי אינו מייבש את השיער... ההפך הוא הנכון הוא מעניק הגנה, גמישות ולחות והגינה לראש ולשיער. הסוד לשיער יפה הוא ידע וטיפוח בבסיס לאורך כל הדרך ותמיד. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד