מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקות ושיער יבששני30/04/2015
שלום,
יש לי שיער יבש מטבעו. אך עם הצבעים הוא נעשה מן הסתם יותר יבש.
כל הזמן אני עושה פאנים. וזה פשוט מייאש - אין לי כח כבר לפאנים כל שבוע וכל יום לעבור עליו.
רוצה לעשות החלקה וקצת מפחדת שלא ייצא חלק שטוח (כי אני הכי לא אוהבת את זה) האם יש החלקות שלא יוצאים חלק שטוח אלא יותר טבעי ואווריר, כזה שהשיער יהיה חופשי??
האם יש החלקה בריאה לשיער? אני מפחדת שהשיער ייהרס לי.. עם כל מה שהיה בתוכנית של כלבוטק..
הבנתי שיש אחת לצמיתות ואחת זמנית ..
חייבת גם לציין שיש לי שורש לבן ואני כל הזמן צובעת, כרגע השיער בצבע דבש, אולי יישנה את הצבע, האם כל צבע תופס עם החלקה (בריאה) , כי אני מבקשת רק את הבריאה, אחת כזו שלא תהרוס לי את השיער..
יודעת ששאלתי אותך מלא, אבל אני אובדת עצות
בבקשה, עזרתך
אשמח לתשובה מפורטת.
ותודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקות ושיער יבש - תגובה
רונן פלג02/05/2015הכל תלוי בבעל המקצוע שמתפעל את הפעולה ולכן חשוב להגיע למישהו שהוא מתמחה בהחלקות שיער כיום יש תשובות מעולות של חומרים לכל סוגי השיער
את מוזמנת לבוא לייעוץ ללא התחייבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה יכול להיות שילוב
רננה03/05/2015של הנזקים מההחלקות אבל היובש יכול להיות גם חוסר בויטמינים..
ולכן כדאי קודם כל לבדוק לכיוון הזה, שנית לחזק את הגוף מבפנים,
יש תוספים שהם ייעודיים לשיער כמו ה HNS קומפלקס,
יש בו ויטמינים ומינרלים שמחזקים את השיער וגם מעודדים ייצור של חומרים מחזקים
(כמו קראטין לדוגמה שאת בטח מכירה מההחלקות).
בקיצור במקביל להחלקות יותר "בריאות" תבררי גם לגבי זה, אצלי זה ממש תרם למראה של השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקות ושיער יבש - תגובה
רוני חתוכה04/05/2015שלום רב
החלקה יפנית שנותנת את המראה הטיבעי והאוורירי היא ''ריבונדינג X'' והיא היחידה שמעניקה כל מראה מבוקש כגון חלק, טיבעי, גלי, ופתיחת תלתלים וכל זה לצמיתות.
מוזמנת ליצור קשר ולקבל ייעוץ מקיף בנושא.
וכמו רונן שציין שהכל תלוי באבחנה לקבלת התוצאה הרצוייה לבקשתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)