החלקה לאחר שטיפה - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה לאחר שטיפה - דחוף
    בר
    04/05/2015

שלום רב,
    היום ביצעתי שטיפה במספרה (לא לבד) מאחר ואני אמורה לעשות החלקה בעוד יומיים, הספר המליץ לי לעשות את השטיפה לפני (יש לי מעט שיער לבן) בכדי שההחלקה "תתפוס" יותר טוב, לפני כ שנה עשיתי החלקה והיא לא יצאה טוב ולטענת הספר ההחלקה לא הצליחה בגלל השיער הלבן, האם זו דיאגנוזה נכונה של הספר ?
    שאלה נוספת, ידוע לי כשעושים שטיפה השטיפה יורדת בכל חפיפה, מה קורה שעושים שטיפה לפני ההחלקה האם גם אז היא יורדת בכל חפיפה , האם פעולת ההחלקה לא גורמת לשטיפה בעצם "להתקבע" בשיער (מקווה שאני מסבירה נכון)
    מה שקרה בעצם לאחר השטיפה שביצעתי היום השיער נהיה כהה מאוד ואני מאוד מאוד לא מרוצה, הספר טען שלאחר פעולת ההחלקה השיער אמור להיות בהיר יותר ... האם זה נכון ?
    אשמח לתגובה מהירה מכיוון שאני לפני ארוע ואני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה לאחר שטיפה - דחוף

הוספת תגובה

• החלקה לאחר שטיפה - דחוף - תגובה

רוני חתוכה
    04/05/2015

שלום רב
    אז נתחיל מן הסוף להתחלה..אכן החלקה מבהירה את השיער בחצי טון עד טון וזה לא משמעותי ורציני.
    אם שיערך עבר צביעה או שטיפה בעבר חובה לצבוע כדי שההחלקה תהיה הומוגנית וקבועה ונכונה עבורך.
    אין בעיה לבצע החלקה גם על שיער לבן אך במקרה שלך לצבוע.
    דיאגנוזה זהו שם המשחק בהחלקה נכונה.
    מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בר
    04/05/2015

תודה רבה
    ההחלקה שהספר המליץ לי לעשות היא של שוורצקוף... אבל החלטתי לאחר הרבה היסוסים ולילה לבן :( לבצע החלקה אורגנית מקווה שזו לא תהיה טעות
    הבן שלי מתחתן בעוד כ חודש ... ואני חוששת שלא יצא טוב
    מקווה שאני מקבלת החלטה נכונה
    ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו