מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת changeשני13/05/2015
היי שמעתי על החלקת change שהיא מאוד טובה ויש גם החלקה ללא פורמלין..האם זה אותו דבר? ומה סדר גודל המחירים והאם כדאי יותר את ה change?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת change - תגובה
רוני חתוכה14/05/2015שלום רב
אלה החלקות ללא אישור משרד הבריאות אבל בגדול הם בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אין להן רישיון איך הן בסדר?
נטע22/11/2015למנהל הפורום שלום,
קוראים לי נטע ועכשיו קראתי את תגובתך בנוגע לצ'יינג'
איך בתור מנהל פורום אתה יכול להגיד שהן בסדר אני בטוחה שיש סיבה לזה שאין להן רישיון בישראל
מבחינתי מה שבלי רישיון הוא סכנה לציבור ואסור לך או לאף גורם ממליץ להגיד שהיא בסדר אלא לגנות אותה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אין להן רישיון איך הן בסדר? - תגובה
רוני חתוכה25/11/2015שלום רב
ישנם המון החלקות שמאושרות משרד הבריאות והן סכנה בריאותית ומנסיון אני מדבר כך שאיני עובד איתן ומאחר ותחושת אי נעימות יש באויר בעבודה איתן.
ציינג' הינה החלקה שאינה מאושרת משרד הבריאות אך כמו החלקות המאושרות משרד הבריאות הינה החלקה טובה מקצועית אך שם התהליך יותר נעים וקל.
כמו כל אדם אשר מביא חומרי טיפוח מחו"ל וללא אישור משרד הבריאות לא נקרא לו פושע נכון?
אני אישית עובד עם חומרי טיפוח המשקמים ברמות גבוהות את השיער וללא פורמלין כלל לאחר שחומרים אלה עברו את כל הבדיקות המחמירות באירופה ובארה"ב ועדיין משרד הבריאות מתעקש לתת רישיון למוצר מדהים ובטיחותי מאין כמוהו.
אני אכן מגנה שימוש בחומרים פיראטיים ובכלל מגנה אנשים שמוסיפים זילות למקצוע.
אך חומר זה נמכר באופן רישמי והינו חומר שמייצר שיער טוב ואיכותי אך כמובן שצריכים למסור את המידע האמיתי והנכון לכל הלקוחות שמבקשות לבצע כל תהליך שהוא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)