מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה צרפתית לשיער דק ודלילרונן פלג26/05/2015
שלום,
יש לי שיער מאוד דק ודליל, צבוע(צירפתי תמונה). השיער גלי והייתי רוצה להגיע למראה חלק,
אבל במידה וכל החלקה קבועה תפגע בשיער כמו שלי, כבר הייתי מעדיפה להשאר עם שיער גלי.
בעצם רציתי לשאול: האם החלקה צרפתית של לוריאל שהבנתי שהיא הרבה יותר עדינה מיפנית, עלולה לגרום לשיער דק כמו שלי להיות יבש ולהראות לא בריא לאחר ההחלקה?
והאם אתם ממליצים במקרה שלי לעשות או לעשות החלקה צרפתית?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה צרפתית - תגובה
רוני חתוכה26/05/2015שלום לך
את כל הזמן מתעסקת במותג ההחלקה ולא באמת בתוצאה המבוקשת.
את חייבת להבין שאת לא קונה החלקה ולא מותג אלא אבחון מאוד נכון ורציני וכמובן שהאינטראקציה שלך עם בעל המקצוע חייב להיות מעולה והוא חייב מראש להגיד לך מה התוצאה הסופית.
אם את רוצה לקבל אבחון וייעוץ ללא התחייבות את מוזמנת להגיע לקבל מידע ומשם להמשיך הלאה לפי החלטתך.
בהצלחה.
נ.ב לא ציינת האם שערך טיבעי או צבוע ובכלל את ההיסטוריה שלו.
בהצלחה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)