רוני אולי תפתח מספרה בצפון ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוני אולי תפתח מספרה בצפון ?
    קטי
    28/05/2015

היי ..
    שערי חום כהה , טון 4 , אני רוצה להגיע לשטני קר ללא פיגמנטים כתומים , צבע ולא שטיפה שיורדת אחרי זמן קצר ...

הייתי בייעוץ אצל ספר שאמר שבחיים לא אצליח להגיע לצבע הזה , גם אם יחמצנו לי את השער לפני , זה רק יקרע לי אותו והכתום יצא בכל אופן ...

לפי מה שקראתי בפורום ישנו חומר שמבהיר ללא נזקים את השיער ..

חמצון אני לא מוכנה שיעשו לי , מכיוון שאני לא מוצאת ספר מוצלח באיזור שלי אשמח לעזרה -מה צריך לוודא אצל הספר שלא יחמצן ויהרוס לי את השער ,

האם צריך לעשות זאת עם שתי פעולות ? צריך לעשות ניקוי לפני ? לשאול איזה חומר הוא ישים לי חוץ מהצבע , איך קוראים לחומר ? מה עוד צריך לשאול ? ומה הוא אמור לענות כדי לדעת ???
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוני אולי תפתח מספרה בצפון ? - תגובה

רוני חתוכה
    01/06/2015

היי קטי מה שלומך?
    תודה רבה על המחמאה, ואני באמת שוקל זאת.
    לגבי שאלתך, ניתן לבצע זאת אך חשוב להגיע לייעוץ בכדי לראות את איכות השיער וישנו חומר ייחודי לנו שמבהיר את השיער בקלות ללא יובש בכלל וההיפך הוא עושה שיער מבריק אך חשוב לראות את השיער לפני ולתאם ציפיות.
    לפי התיאור שלך אין בעיה כלל ונשמח לראותך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו