מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוני אולי תפתח מספרה בצפון ?קטי28/05/2015
היי ..
שערי חום כהה , טון 4 , אני רוצה להגיע לשטני קר ללא פיגמנטים כתומים , צבע ולא שטיפה שיורדת אחרי זמן קצר ...
הייתי בייעוץ אצל ספר שאמר שבחיים לא אצליח להגיע לצבע הזה , גם אם יחמצנו לי את השער לפני , זה רק יקרע לי אותו והכתום יצא בכל אופן ...
לפי מה שקראתי בפורום ישנו חומר שמבהיר ללא נזקים את השיער ..
חמצון אני לא מוכנה שיעשו לי , מכיוון שאני לא מוצאת ספר מוצלח באיזור שלי אשמח לעזרה -מה צריך לוודא אצל הספר שלא יחמצן ויהרוס לי את השער ,
האם צריך לעשות זאת עם שתי פעולות ? צריך לעשות ניקוי לפני ? לשאול איזה חומר הוא ישים לי חוץ מהצבע , איך קוראים לחומר ? מה עוד צריך לשאול ? ומה הוא אמור לענות כדי לדעת ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני אולי תפתח מספרה בצפון ? - תגובה
רוני חתוכה01/06/2015היי קטי מה שלומך?
תודה רבה על המחמאה, ואני באמת שוקל זאת.
לגבי שאלתך, ניתן לבצע זאת אך חשוב להגיע לייעוץ בכדי לראות את איכות השיער וישנו חומר ייחודי לנו שמבהיר את השיער בקלות ללא יובש בכלל וההיפך הוא עושה שיער מבריק אך חשוב לראות את השיער לפני ולתאם ציפיות.
לפי התיאור שלך אין בעיה כלל ונשמח לראותך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)