החלקה יפנית-הודעה לרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית-הודעה לרוני
    גלית צברי
    22/06/2015

שלום .
    רציתי לשאול איך זה שההחלקה הראשונה שעשיתי החזיקה לי כמעט 8 חודשים עד שכבר לא יכולתי לסבול את השורש וההחלקה האחרונה (רק בשורש) רק 3 חודשים וצריך כבר לחדש??
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה יפנית-הודעה לרוני

הוספת תגובה

• החלקה יפנית-הודעה לרוני - תגובה

רוני חתוכה
    22/06/2015

שלום רב
    אינני יודע בת כמה את אך כידוע לך שיש שינויים הורמונליים בגוף האשה ולכן שיער יכול לצמוח יותר מהר להיות מלא יותר בתקופת הריון למשל ועוד כהנה וכהנה.
    יכול מאוד להיות שמריחת חומר ההחלקה לא היתה מספיקה קרובה לשורש ומיותר לציין שמורחים את החומר כס"מ מן השורש.
    לכן בפעם הבאה ניתן לבדוק זאת היטב ולהשוות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית-המשך

גלית צברי
    23/06/2015

שלום רוני ,
    רוני אתה זה שעשית לי את ההחלקה זאת הפעם השנייה (חידוש) בגלל שזה פורום לא רשמתי פרטים אישיים , לגבי ההורמונים אני לא בהריון. דרך אגב התקשרתי לפני חודש בערך היו לי גם גלים בשיער חוץ מהשורש שצמח רצו לקבוע לי תור אך אין לי זמן להגיע שוב.
    תודה ויום נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית-המשך - תגובה

רוני חתוכה
    24/06/2015

שלום גלית
    בתחום ההחלקה היפנית ישנם סיבות רבות ומגוונות למה יש גלים כולל החלטה של מעצב השיער להוריד את חומר ההחלקה לדעתו ולשטוף ולכן בתחום זה תמיד יהיו מקרים של תיקוני שיער.
    אדמה זאת לסטייק שמזמינים עשוי לגמריי ואז את מרגישה שהוא לא עשוי מספיק לטעמך ומבקשת שיחזירו אותו על האש עוד קצת בכדי לקבל אותו עשוי לטעמך.
    לכן כל בעל מקצוע בתחום זה חייב לקבל על עצמו את האחריות ולתקן מצב שלא יצא כראוי...וגם זאת צריך לדעת.
    בכל אופן את תמיד מוזמנת ללא כל הגבלת זמן בכדי לתקן וליישר ולאחות את השיער הגלי שנשאר.
    בהצלחה רבה ויום מקסים גלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

גלית צברי
    24/06/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו