מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער יבש ופגום מצביעותLina02/05/2008
טוב אני בת 14 ושנה שעברה צבעתי את השיער המון פעמים, צבעתי 3 פעמים רצוף (ממש יום אחרי יום!) - רציתי שטני יצא ג'ינג'י אז צבעתי 3 פעמים בכל זאת נשאר הג'ינג'י, אחר כך צבעתי במספרה לחום ואחרי פחות מחודש שוב ניהיה ג'ינג'י. והשנה נמאס לי מג'ינג'י הצבוע שנראה מגעיל, אז צבעתי לשחור. מהצבע השחור אני ממש מרוצה , למרות שהפך לי השחור לחום בכמה חלקים.
אבל הבעיה שהשיער..אני לא יכולה לפזר אותו הוא חסר צורה ומנופח...לפני הצביעות היה לי שיער כ'כ יפה חום וארוך עם הרבה הרבה ברק. האמת יחסית ל 5 צבעיות השיער במצב טוב, כנראה הוא ממש חזק...אבל עדיין הוא יבש וצדדים יש קצובת שיער שממש יבשה והיא פשוט עומדת.
אני חייבת להחזיר אותו למצב הקודם, כרגע גזרתי קצוות 5-6 ס"מ אבל עדיין בערך חצע מהאורך של השיער יבש, והשיער שלי עד הכתפיים...
בבקשה תעזור לי, מה אפשר לעשות בשביל להחזיר אותו למצב הקודם או לפחות לשפר?
תודה ענקית מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"א
Lina03/05/2008כתבתי פה על אותה בעיה מזמן אבל אני לא מוצאת אותה, אז מצטערת שאני שואלת שוב ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינה
זאב לוין04/05/2008עלייך להשתמש במסיכה של וולה אס פי וטיפות סרום של וולה לייפטקס ואחרי 3 שבועות בערך תראי את השינוי ניתן להשיג במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)