מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פונירוני06/08/2015
אני מספרת לאימי את הפוני בצורה יפה כשהןא צומח אני נוהגת לספר אותו על שיער יבש וזה יוצא ממש ישר ויפה ניסיתי על רטוב ומשום מה על שיער רטוב הפוני לא מיסתדר אני מספרת לה את הפוני אחרי חפיפה כשהשיער יבש זה בסדר לספר על שיער יבש והאם זה על שיער יבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוני - תגובה
רוני חתוכה06/08/2015שלום רב
שנים אני אמר שלספר שיער יבש תקבלו נתון טיבעי ויפה ונכון.
את פועלת נכון...כל הכבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה כל הספרים חופפים את השיער
גל07/08/2015לפני התספורת וגוזרים אותו שהוא רטוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה כל הספרים חופפים את השיער - תגובה
רוני חתוכה07/08/2015שלום רב
בגדול תמיד ישנם שידרוגים בעולמות היצירה ובכלל ודברים ספציפיים בעולם עיצוב השיער, בגזירת שיער תמיד יש טראומה מספרים שגוזרים קצר ולשמחתי תמיד אני מבצע חוויה מתקנת ונותן את הייעוץ המתאים בתחום שיקום השיער בנושא גזירה על יבש ומאחר וזהו הנתון הטיבעי של לקוחה המבקשת לקצר אורך מסויים, ולכן נניח שלקוחה מבקשת לקצר את שיערה מארוך לקארה אז ב''יבש'' אני אגזור לאורך המבוקש ולא משנה כמה היא תחפוף היא תקבל את האורך הרצוי מראש והמדויק.
ישנם ספרים שגוזרים על יבש אך רובם גוזרים על רטוב...אין מה לעשות כל אחד והשיטה שלו וזה היופי שיש כל כך המון יצירות ורעיונות חלקם טובות וחלקן גרועות אך כשמוצאים את האחד שמתחברים אליו בכל תחום דבקים בו.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)