פוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוני
    רוני
    06/08/2015

אני מספרת לאימי את הפוני בצורה יפה כשהןא צומח אני נוהגת לספר אותו על שיער יבש וזה יוצא ממש ישר ויפה ניסיתי על רטוב ומשום מה על שיער רטוב הפוני לא מיסתדר אני מספרת לה את הפוני אחרי חפיפה כשהשיער יבש זה בסדר לספר על שיער יבש והאם זה על שיער יבש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוני

הוספת תגובה

• פוני - תגובה

רוני חתוכה
    06/08/2015

שלום רב
    שנים אני אמר שלספר שיער יבש תקבלו נתון טיבעי ויפה ונכון.
    את פועלת נכון...כל הכבוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למה כל הספרים חופפים את השיער

גל
    07/08/2015

לפני התספורת וגוזרים אותו שהוא רטוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למה כל הספרים חופפים את השיער - תגובה

רוני חתוכה
    07/08/2015

שלום רב
    בגדול תמיד ישנם שידרוגים בעולמות היצירה ובכלל ודברים ספציפיים בעולם עיצוב השיער, בגזירת שיער תמיד יש טראומה מספרים שגוזרים קצר ולשמחתי תמיד אני מבצע חוויה מתקנת ונותן את הייעוץ המתאים בתחום שיקום השיער בנושא גזירה על יבש ומאחר וזהו הנתון הטיבעי של לקוחה המבקשת לקצר אורך מסויים, ולכן נניח שלקוחה מבקשת לקצר את שיערה מארוך לקארה אז ב''יבש'' אני אגזור לאורך המבוקש ולא משנה כמה היא תחפוף היא תקבל את האורך הרצוי מראש והמדויק.
    ישנם ספרים שגוזרים על יבש אך רובם גוזרים על רטוב...אין מה לעשות כל אחד והשיטה שלו וזה היופי שיש כל כך המון יצירות ורעיונות חלקם טובות וחלקן גרועות אך כשמוצאים את האחד שמתחברים אליו בכל תחום דבקים בו.
    מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו