החלקה אורגנית וליתיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה אורגנית וליתיום
    אדוה
    30/08/2015

שלום, מעוניינת בהחלקה ונתקלתי ב2 סוגים שנשמעים לי אותו הדבר ואני מתלבטת...
    החלקה אורגנית ועוד החלקה ששמה ליתיום 4G מכירים??
    שניהם לפי מה שכתוב לא מכילים פורמלין ומבוססים על חומצות אמינו אם כך מה ההבדל?
    איזו החלקה מחזיקה יותר זמן ופחות מזיקה לשיער? (השיער שלי גלי ועבה) הן מומלצות יותר מהקרטין?? (מפחדת מקרטין בגלל הפורמלין)
    והאם ההחלקות האורגניות והליתיום הן קבועות ואז צריך רק לחדש שורשים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה אורגנית וליתיום

הוספת תגובה

• החלקה אורגנית וליתיום - תגובה

רוני חתוכה
    02/09/2015

שלום רב
    החלקה אורגנית אינה קראטין, ולאחר שהבנתי ששיערך טיבעי ועבה, צריכים לעשות תיאום ציפיות ולדעת מה אנו רוצים בסופה של תוצאה.
    ההחלקה לא מעניינת כלל, אלא התוצאה ומשם אני אכוון להחלקה, פשוט אני מקצר לך את הדרך על הסברים מיותרים ולתוצאה מושלמת ומבוקשת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה אורגנית וליתיום - תגובה

רוני חתוכה
    02/09/2015

שלום רב
    החלקה אורגנית אינה קראטין, ולאחר שהבנתי ששיערך טיבעי ועבה, צריכים לעשות תיאום ציפיות ולדעת מה אנו רוצים בסופה של תוצאה.
    ההחלקה לא מעניינת כלל, אלא התוצאה ומשם אני אכוון להחלקה, פשוט אני מקצר לך את הדרך על הסברים מיותרים ולתוצאה מושלמת ומבוקשת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקה אורגנית וליתיום - תגובה - תגובה

רוני חתוכה
    02/09/2015

שוב שלום
    אגב החלקת ליתיום זאת קראטין עם פורמלין לידיעתך ולידיעת כולם!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו