שער דק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שער דק
    ילדה
    05/05/2008

יש לי שער מאד דק ולפי דעתי כדי שהשער שלי יהיה יותר עבה (קוטר של השערה) אני צריכה פשוט לשרוף אותו עם הרבה צביעות או פן האם אני צוקדת ואם לא יש איזה משהו שיכול לעזור לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שער דק

הוספת תגובה

• הערכת השער

ילדה
    05/05/2008

עושד שאלה שאני מלא זמן מנסה להבין היא נכון כל ספר ממליץ לספר את הקצוות מדי כמה חודשים אבל הם לא גוזרים ס"מ1 אלה 3-5 ס"מ וזהוא באצם השער שערך לי באותם כמה החודשים (כי השער שלי לא גדל מהר) אז איך אפשרי להעריך ככה שער?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה

זאב לוין
    07/05/2008

בשום פנים ואופן אין צורך לשרוף את השיער כדי ששיערה תהיה עבה היום ישנם חומרים כמו מוס של חברת וולה אס פי לשיער דק שיוצר נפח בשיער
    במידה ואת מסתפרת אצל ספר קבוע הוא יודע בדיוק איך הוא סיפר אותך בפעם הקודמת והוא גוזר לך בין סנטים לשניים וזה ממש לא נורא, השיער ממשיך להתארך את צריכה להתאזר בסבלנות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו