מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    שיר
    25/09/2015

שלום,
    רציתי לשאול מספר שאלות:
    1. האם יש דרך לגרום לכך שכשיש לחות בקיץ לא יהיה חשמל סטטי בשיער, מלבד החלקה? עשיתי בעבר החלקה ושקלתי לעשות שוב, כי בקיץ אם אני יוצאת החוצה לזמן מסוים נהיה לי חשמל סטטי (בעיקר למעלה), וגם בחורף לפעמים זה קורה. אם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה אני אשמח לשמוע עליה.
    2. שמעתי על ההחלקה האורגנית oxo, האם תוצאותיה טובות? האם היא יורדת אחרי מספר חודשים, או שצריך לחדש רק את השורשים? במידה והיא נחשבת לטובה, מה המחיר הסביר לשלם עבורה? ומה לגבי אישור משרד הבריאות?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

• עוד משהו ששכחתי

שיר
    25/09/2015

החלקת נובו קראטין- מומלצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר שאלות - תגובה

רוני חתוכה
    27/09/2015

שלום רב
    השאלות שאת שואלת לגבי חומרי הטיפול אינן רלוונטיות מאחר ש:
    1. לא ציינת מה סוג שיערך.
    2.האם שיערך טיבעי או צבוע?
    3.איך את רוצה להוריד את החשמל הסטטי, וגם לקבוע עם איזה חומר זה יבוצע, ועוד מבלי החלקה.
    4.את לא ציינת מה ציפיותייך.
    5.את לא ממוקדת, ואת מתעסקת יותר בחומרים, משמועות, ובטח שהתשובה לא תהיה רצינית מבלי לראות, ולהבין, ולתאם איתך ציפיות.
    את מוזמנת לייעוץ ולהתאמת ציפיותייך כבקשתך לשיער.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו