מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוונים על צבעליאור27/09/2015
בעברי נהגתי לעשות גוונים על השחור הטבעי שלי. כשהפסקתי עם הגוונים הספר צבע לי את כל השיער בשחור. ושרציתי לחזור לגוונים בלונדינים הוא אמר מה פתאום אי אפשר לעשות על שחור לא טבעי והעוגמת נפש שלי הייתה כל כך גדולה. אז איך עושים צבע ועל זה גוונים? לא מבינה. הם אמרו שזה יצא קרקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים על צבע - תגובה
רוני חתוכה27/09/2015שלום רב
הספר שלך צודק.
אפשר להבהיר את השיער שלך לחום בעדינות אך לא מומלץ לעשות זאת כלל.
ציבעי את השורשים בלבד בצבע בהיר יותר ולאט לאט השיער יתבהר ואז כן תוכלי.
אם תעשי פסים על שחור השיער שלך יישרף.
אכן עגמת נפש אבל עדיף כך מאשר יותר גרוע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי . ויש לי כמה שאלות ברשותך.
ליאור28/09/20151. אתה אמרת שאפשר לעשות על צבע גוונים. 2. הייתי עושה גוונים בלונדינים תמיד על השחור הטבעי שלי. אז מה הבעיה עכשיו?. 3. למה השיער יישרף? 4. עכשיו כבר עברו שנתיים מאז שצבעתי וכל השיער שלי שחור אז כבר טבעי נכון? 5. מה זאת אומרת לצבוע רק שורשים? ומה עם האורך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני אתה יכול לענות לי בבקשה
ליאור01/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני תוכל לענות לי בבקשה
ליאור01/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל בבקשה לענות לשאלות שלי
ליאור06/10/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי . ויש לי כמה שאלות ברשותך. - תגובה
רוני חתוכה07/10/2015שלום רב שירה
ניתן לבצע גוונים על שיער שחור אך טיבעי ולא צבוע.
אם השיער צבוע לשחור הוא יישרף.
אם לא עשית שנתיים צבע אז אין בעיה לבצע טיפול גוונים על הטיבעי ועד השיער הצבוע לשחור אם נשאר.
אשמח לענות לשאלותייך בעתיד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)