מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השיער השתגע לגמרי בזמן ההיריוןמיקי28/09/2015
היי
אני נמצאת כרגע בהיריון בחודש השביעי. יש לי שיער גלי-מתולתל ולפני ההיריון ביצעתי 2 החלקות בהפרש של שנה אחת מהשנייה. הן היו דווקא די מוצלחות אם כי במשך הזמן ראיתי שהשיער מאבד לגמרי מהנפח שלו ונראה דליל וזה כבר לא היה יפה והייתה לי נשירה נוראית. לאחר ההחלקה השנייה החלטתי לתת לשיער לנוח ולחזור לעצמו ולא לבצע החלקה נוספת, לקחתי רוטס בהמלצת רופא המשפחה וגם הסתפרתי כ-3 חודשים לפני הכניסה להיריון. עד הכניסה להיריון השיער דווקא צמח בקצב נורמלי, הוא היה נראה לא רע בכלל, היה נפח, ברק, רכות וכדורי הרוטס עזרו פלאים והנשירה הפסיקה לחלוטין לאחר חודש.
כחודשיים לאחר הכניסה להיריון שמתי לב שיש האטה בצמיחת השיער, הוא נראה ומרגיש יבש נורא בחלק החיצוני ושומני בחלק הפנימי קרוב לשורשים. הוא מתקרזל וחסר צורה, פשוט גועל נפש. ב-3 החודשים האחרונים יש לי מעט נשירה והרופא אמר לי שזה נורמלי בזמן ההיריון וכל בדיקות הדם שלי בסך הכל יצאו תקינות.
העניין הוא שאני לא יודעת מה לעשות עם השיער הזה... הוא נראה ממש רע ואני לא יודעת אם זה בגלל ההיריון או מזג האוויר הנוראי עם הלחות או שילוב של שניהם...
מה קרה לשיער שלי?? והשאלה האם יש משהו בכלל שניתן לעשות כל עוד אני בהיריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השיער השתגע לגמרי בזמן ההיריון - תגובה
רוני חתוכה01/10/2015שלום רב
אין בעיה לתקן אסתטית את השיער גם כשאת בהריון וללא כל חשש.
את מוזמנת לייעוץ בנושא.
ובשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)