טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב יקירתי אנו נמצאים בעיצומו של חג ולעיתים אנו עונים קצת באיחור אךתמיד עונים ומתייחסים ללא יוצא מן הכלל. לשאלתך...להיפטר מהאדום לאיזה צבע...? תהיי יותר ספציפית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני צבעתי עכשיו לחום דבש , מלמעלה בשורש הכל בסדר אבל מאחורה האדום הזה עדיין תקוע ופשוט לא יורד וכבר צבעתי עליו כמה פעמים וזה לא יורד . עשיתי פעם אחת הבהרה וגם שטיפה , פשוט התייאשתי כבר !!! תגידו לי פשוט איזה צבע יוריד את זה ואני אצבע רק לא שחור !
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר