החלקת קרטין ללא פורמלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקת קרטין ללא פורמלין
    רונן פלג
    07/10/2015

שלום

עשיתי היום החלקת אינברטו-קראטין ללא פורמלין.
    ראשית כל האם באמת אין בה פורמלין והאם מאושרת ע״י משרד הבריאות?
    שנית- בתום ההחלקה גיליתי שקיבלתי מחזור, האם בכל סוג החלקה המחזור שבעקבותיו באים שינויים הורמונליים עלול לפגום ביעילות ההחלקה? או שרק בהחלקה ברזילאית .
    מקווה מאוד שלא. אני תמיד מקפידה על העניין וזו לא פעם ראשונה שאני עושה החלקה.

לתשובתכם בהקדם אודה
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקת קרטין ללא פורמלין

הוספת תגובה

• החלקת קרטין - תגובה

רוני חתוכה
    07/10/2015

שלום רב
    החלקת קראטין לא צריכה להוות בעיה במחזור ובטח שמחזור לא ישפיע על ההחלקה מאחר וטיפול זה מצפה את השיערה ולא משנה אותה כך שאין לך מה לחשוש כלל.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקת אינברטו

שיר
    07/10/2015

הספרית שביצעה את החלקת האינברטו אמרה לי שעליי לחפוף את השיער לאחר 3-4 ימים.באתרי האינטרנט המפרסמים את ההחלקה הזו רשום שניתן לחפוף כבר באותו יום.
    אני מעוניינת לקבל את התוצאה הכי טובה שיש..
    האם מותר להישאר עם החומר על השיער יותר מיום ולחפוף לאחר 3-4 ימים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרטין

הדס
    07/10/2015

הספר שלי עשה לי את ההחלקה הזו ולא היה שום שינוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרטין - תגובה

רוני חתוכה
    09/10/2015

שלום רב
    חייבים להבין...החלקות קראטין הינן מסיכות שתופעת הלוואי שזה מחליק ועדיין לכל אחת באופן שונה.
    שום ספר לא יכול להבטיח מה תהיה תותאת החלקה אך בטוח שזה ישקם או יוריד נפח.
    החלקות קראטין נועדו ליצור מראה שיער בריא ועל הדרך להחליק...כמה חלק? אף אחד לא יודע ובטח כמה זמן זה יחזיק.
    ויש כל כך המון סוגים של החלקות וחייבים לבצע התאמה של סוג הקראטין לשיער ועובדה שציינו כאן שזה לא השפיע כלל.
    חשוב להבין שהחלקות מעין אלה הן לא פיתרון לחלק בכלל ובמקרים שעושים את הקראטין צריך ללכת ולשאול אם יש פתרונות נוספים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו