שיער יבש מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער יבש מאוד
    מאי
    30/05/2007

אני פונה אליכם כי יש לי בעיה גדולה עם השיער שלי... כשהייתי ילדה קטנה היה לי שיער יפה וחלק אך היום יש לי שיער מתולתל ויבש מאוד.. כשאני אומרת יבש מאוד אני מתכונת שהשיער בלי ברק כל הזמן מתנפח לא עומד בשום מצב עם שום קרם והוא יבש מאוד!!! אני מקפידה להסתפר בכל 3 חודשים בשנים האחרונות אך שום דבר לא עוזר... בעקבות כך החלטתי השנה לעשות פן בכל שבוע וכך השיער יראה נורמלי כי אני לא ממש מתסדרת איתו ללא פן.. מכיון שהשיער קצר (כי אני מסתרפת המון) הוא מתולתל ולא נראה יפה גם עם כל הקרמים שבעולם.. ובלי קרם בכלל... אז התחלתי השנה לעשות פן בכל שבוע אבל הבעיה שהשיער נהיה יבש יותר ויותר... וגם כשהוא עם פן הוא נראה יבש!!! אמרו לי שהשיער יבש מתזונה לא נכונה, מחוסר ויטמינים שמצויים בפרות וירקות... אני אכגן לא אוכלת פרות וירקות אך אני לא בטוחה שיש לכך השפעה על השיער היבש.
    אני אודה לכם מאוד אם תוכלי לכתוב לי מה עלי לעשות על מנת שהשיער יתחיל להבריא, לאילו ויטמינים השיער זקוק ובאיזה מזון הם מצוייים???
    בתודה מראש!!

מאי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער יבש מאוד

הוספת תגובה

• מאי

רונן פלג
    30/05/2007

****חובה למרוח קרם הגנה מנזקי חום לפני ביצוע הפן****
    לגבי היובש בשיער צריך לבנות לך תוכנית שיקומית שהיא:
    1-טיפול אמפולה להזנה מאסיבית אחת לשלושה שבועות במספרה(אולאו פיוז'ן של קרסטס)
    2-המשך טיפול בבית עם שמפו ומסכה מקצועיים המעושרים בלחות וחומרי שיקום והורדת נפח(אולאו רלקס של קרסטס)
    3-קרם לחות עם מסנן קרינה מוגבר היות ואנחנו נכנסים לתקופת קיץ(חלב אפריי סוליי של קרסטס)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו