טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך אני בת 42 יש לי נשירת שיער תורשתית התחלתי לטפל במינוקסי 2 כשנה אחר כך מינוקסי 5 פעם ביום כבר שנתיים, אני מרגישה שיפור שהשיער שלי לא נושר יותר אבל שיער חדש לא צמח . אני מעוניינת בפתורון כמו במילוי שיער או הלחמת שיער כדי להרגיש יותר טוב ולשפר איכות החיים . זה ממש משפיע על הדימוי עצמי . 1) איזה פתרון מומלץ יותר ? אני מבקשת לקחת בחשבון שאני אמשיך במינוקסי 5 בנוסף לטיפןל הקוסמטי כדי שנשירת השיער לא תתגבר 2) איזה מקום ביפה והצפון נותן שירות כזה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב תוספות שיער הינם לא רק ליופי אלא לפיתרונות ובעיות דלילות וגם להעצמה. חשובה ביותר העבודה וההטמעה של השיער של התוספות לשיער הטיבעי שלך. לכן בשביל משהו מאוד רציני חייבים להבין ולהגיע לייעוץ. את מוזמנת להגיע לייעוץ בנושא.\ בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר