החלקה יפנית שלא הצליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלקה יפנית שלא הצליחה
    רוני
    02/11/2015

שלום, לפני כשבועיים עשיתי החלקה יפנית. כבר במהלך ההחלקה הבנתי שהספר לא עושה את השלבים אשר אמורים להיות (תקנו אותי אם אני טועה)
    אחרי החפיפה הוא מרח לי את החומר על השיער ( השיער שלי צבוע בצבע חום), הוא השאיר אותי עם החומר המרוח במשך שעה (בלי לחמם או לעטוף את השיער), לאחר מכן שתף וייבש אותו עם פן.
    שאלתי אותי למה הוא לא עושה עם מחליק, ענה לי כי זה אותו הדבר.
    ראיתי שהוא מתכנן לסיים לאחר הייבוש ואז שאלתי האם זהו או שיש המשך, הוא רצה לדעת למה הכוונה המשך, הסברתי לו כי בהחלקה הקודמת עשו לי עם מחליק וכיסו את הראש עם ניילון ואפילו חיממו אותו קרוב ל 20 דק". לאחר מחליק מרחו שוב חומר, ונשארתי עם החומר עוד 40 דקות +-.
    לאחר ששמע את האינפורמציה, בחוסר חשק, ניגש לארון הכין תמיסה ולאחר מכן מרח לי אותה על השיער השאיר לי אותה בדיוק 8 דקות ושתפו לי את הראש,
    לאחר מכן ייבש בקטנה את השיער ובכך זה נגמר.
    ביקש שלאחר החפיפות הראשונות אשתמש במייבש שיער
    אתמול נתתי לשיער להתייבש לבש והתוצאה הייתה נוראית. השיער נפוח, ואף ישנם גלים.
    האם יש מה לעשות בעניין
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלקה יפנית שלא הצליחה

הוספת תגובה

• החלקה יפנית שלא הצליחה - תגובה

רוני חתוכה
    02/11/2015

שלום רב
    ברור כשמש שהספר הזה לא עובד כראוי ואינו מבין בכלל מה הוא עושה על סמך התיאור הנ''ל ואין כל קשר להחלקה ולהבנה במה שהוא עושה.
    בכל מקרה אסור לך לגעת בשיער מבחינת צבעים וכד' כשבועיים והכי חשוב למרוח מסיכה פעמיים בשבוע לפני תיקון.
    תיקון חייב להתבצע במיומנות רבה ובזהירות יתרה ולהתאים כמובן את סוג ההחלקה לשיער הקיים ולמראה המושלם עבורך.
    דבר שכזה דורש ייעוץ ולאחר הייעוץ תכנון בר ביצוע.
    אנו מזמינים אותך לייעוץ בנושא שיערך תיקון ולחוויה מתקנת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלקהה

סטודיו חפיף
    03/11/2015

היי אני צריך לראות את השיער שלך לא מליץ לעשות עד פעם אם לא עבר חצי שנה פלוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו