מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה יפנית שלא הצליחהרוני02/11/2015
שלום, לפני כשבועיים עשיתי החלקה יפנית. כבר במהלך ההחלקה הבנתי שהספר לא עושה את השלבים אשר אמורים להיות (תקנו אותי אם אני טועה)
אחרי החפיפה הוא מרח לי את החומר על השיער ( השיער שלי צבוע בצבע חום), הוא השאיר אותי עם החומר המרוח במשך שעה (בלי לחמם או לעטוף את השיער), לאחר מכן שתף וייבש אותו עם פן.
שאלתי אותי למה הוא לא עושה עם מחליק, ענה לי כי זה אותו הדבר.
ראיתי שהוא מתכנן לסיים לאחר הייבוש ואז שאלתי האם זהו או שיש המשך, הוא רצה לדעת למה הכוונה המשך, הסברתי לו כי בהחלקה הקודמת עשו לי עם מחליק וכיסו את הראש עם ניילון ואפילו חיממו אותו קרוב ל 20 דק". לאחר מחליק מרחו שוב חומר, ונשארתי עם החומר עוד 40 דקות +-.
לאחר ששמע את האינפורמציה, בחוסר חשק, ניגש לארון הכין תמיסה ולאחר מכן מרח לי אותה על השיער השאיר לי אותה בדיוק 8 דקות ושתפו לי את הראש,
לאחר מכן ייבש בקטנה את השיער ובכך זה נגמר.
ביקש שלאחר החפיפות הראשונות אשתמש במייבש שיער
אתמול נתתי לשיער להתייבש לבש והתוצאה הייתה נוראית. השיער נפוח, ואף ישנם גלים.
האם יש מה לעשות בעניין
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית שלא הצליחה - תגובה
רוני חתוכה02/11/2015שלום רב
ברור כשמש שהספר הזה לא עובד כראוי ואינו מבין בכלל מה הוא עושה על סמך התיאור הנ''ל ואין כל קשר להחלקה ולהבנה במה שהוא עושה.
בכל מקרה אסור לך לגעת בשיער מבחינת צבעים וכד' כשבועיים והכי חשוב למרוח מסיכה פעמיים בשבוע לפני תיקון.
תיקון חייב להתבצע במיומנות רבה ובזהירות יתרה ולהתאים כמובן את סוג ההחלקה לשיער הקיים ולמראה המושלם עבורך.
דבר שכזה דורש ייעוץ ולאחר הייעוץ תכנון בר ביצוע.
אנו מזמינים אותך לייעוץ בנושא שיערך תיקון ולחוויה מתקנת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקהה
סטודיו חפיף03/11/2015היי אני צריך לראות את השיער שלך לא מליץ לעשות עד פעם אם לא עבר חצי שנה פלוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)