איך להסיר דבק מהקרקפת אחרי תוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להסיר דבק מהקרקפת אחרי תוספת
    עדי
    26/11/2015

שלום,

לרגל ארוע חתונה של אחי ביקשתי מהספרית שלי לעשות תוספות שיער חד פעמי, הספרית שלי שמה לי תוספות עם דבק ונאמר לי שאחרי הארוע בחפיפה זה יירד.

עבר שבוע מאז הארוע והדבק עדיין חזק בקרקפת אחרי חפיפות רבות ומרכך לפי הנחייה של הספרית זה יוריד לי...בינתיים נקרע לי שיער בגלל הסירוק הרב עם מסרק צפוף ואני מרגישה חסרת אונים ומתוסכלת!

אשמח לקבל עזרה וייעוץ בעניין,

תודה עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבינה אותך לגמרי

עדן :)
    28/11/2015

אני אישית לא הצלחתי להוריד את התוספות שעשיתי בהדבקה..
    ניסיתי הכל: חומר מיוחד להמסת הדבק, ניסית לשרוף עם המחליק ואפילו שמתי k300 על הדבק שום דבר לא עזר הייתי מתוסכלת ממש כי הדבק התחבר לי ונהיה לי פשוט גוש בחלק התחתון של השיער בסוף התעצבנתי וגזרתי ועד היום יש לי עוד חתיכות קצרות בחלק התחתון..
    עצה שלי לכי לספר ואל תנסי לעשות את זה לבד עדיף לך לשלם כסף מאשר לשלם בהריסת השיער שלך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך להסיר דבק מהקרקפת אחרי תוספת - תגובה

רוני חתוכה
    29/11/2015

שלום רב
    תוספות שיער הם עניין מורכב מקצועית וחומרי הגלם שמסביב הם עניין בפני עצמו.
    לכן חשוב להבין את התחום ולבדוק טוב טוב עם איזה דבקים מעצבי שיער עובדים כי ישנם דברים זולים ורעים לשיער שזה בל יתואר.
    דבק לשיער לתסרוקת צריך לצאת עם מרכך שיער בחפיפה בקלות.
    אם עדיין את סובלת מהבעיה את מוזמנת להגיע ונסיר לך זאת בקלות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו