מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקה ?מתלבטתמארי21/12/2015
שלום רב. 1. יש ליש שיער מתולתל קצת עבה לאחרונה התחלתי לעשות פנים הפן תופס מעולה ומחזיק מעל שבוע בצורה מדהימה ונראה טבעי.
,השיער שלי לא עבר אף פעם טיפולים כימיים כל שהם למעט צבע. הוא יבש אך אינו שרוף, באורך של מתחת לכתפיים.
לאחרונה שקלתי לעבור להחלקה הספרים שהתייעצתי איתם אמרו שלא כדאי לי. ספר אחד אמר אולי החלקת קראטין והשני אמר רק החלקה יפנית בקיצור התבלבלתי ..האם יש סוג שיער שלא כדאי לעשות עליו החלקה ? ,האם יש החלקה שיכולה להתאים לי? כמובן מתעניינת רק בהחלקה באישור משרד הבריאות.
2. לאור הייאוש מעשיית פנים חשבתי לעבור להשתמש בינתייים במחליק איזה מומלץ שקלתי לקנות את המחליק החדש של רמינגטון בשילוב שמן ארגן מרוקאי האם הוא מומלץ ואכן שורף פחות את השיער?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה ?מתלבטת - תגובה
רוני חתוכה22/12/2015שלום רב
יש לך שיער מדהים כי הוא טיבעי.
אם תמשיכי להתנהג אליו כמו עכשיו הוא יהיה שרוף יבש וללא תקנה.
את מתאימה מאוד להחלקה יפנית לשיער מבריק ובריא וחד משמעית.
קראטין לא מתאימה לך כלל ומיועדת לשיקום ולבלונדיניות ובכלל זוהי מסיכה וכל זה זמני.
החלקה יפנית היא קבועה.
אל תשתמשי כלל במחליקים ופנים רק יהרוס וייבש לך את השיער ולבסוף את תסתפרי הרבה ועדיין יראה גרוע.
את מוזמנת לייעוץ בנושא בשמחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה? מתלבטת
מארי22/12/2015רוני - תודה על התשובה המהירה!
1. האם אוכל לעשות החלקה יפנית למרות שהשער שלי צבוע ( אני בת 56 ואני צובעת אחת לחודש שער שמלבין בעיקר שורשים ). ואם כן ניתן לעשות אז מה קורה כאשר גדלים שורשי השער אוכל לצבוע אותם לאחר החלקה . ובטח שלא יהיו חלקים כמו ההחלקה?
מה עושים?
2. מה טווח העלויות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה? מתלבטת - תגובה
רוני חתוכה22/12/2015שלום רב
אין בעיה כלל לבצע החלקה יפנית ורק אצל מנוסים בשיער צבוע.
שורשים תמיד מחדשים לאחר 4 חודשים מינימום או מתי שרוצים ולא פחות מ4 חודשים.
צבע עושים תמיד לפני החלקה ולאחר החלקה 3 שבועות ניתן לצבוע כרגיל.
עלויות משתנות ולא המחיר קובע אלא הניסיון והאבחנה בשיער נכונה.
מוזמנת לייעוץ בתחום
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)