מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ קל בצבעשירי29/12/2015
שלום,
צבעתי בצבע 7.73 +6 השורש שלי לבן בחלקו וזה יוצא לי על השורש שלא צבוע ממש כהה. למטה יש לי יותר בהיר כיוון 8
יש לך בבקשה המלצה על מה אני יכולה לערבב בין צבעים (לא ממש משנה לי החברה, אלא אם כן אתה ממש רוצה לכוון אותי) על מנת שייצא לי צבע אגוז או חום בהיר מאוד מאוד כך שזה לא ייצא כהה?
פשוט אני לא יכולה כל רגע לפנות למספרה ולצבוע ולכן אני רוצה לדעת איך אני עושה את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ קל בצבע - תגובה
רוני חתוכה29/12/2015שלום רב
את צריכה לרדת בטונים לכיוון ה4-5 ועם הגוונים השוקולדיים את תקבלי את הגוון המבוקש.
קחי בחשבון שהצבע ידהה מהר יחסית כי את בלונדית ולכן צריכים לקחת בחשבון צבע מעט כהה מהרצוי בכדי שיתבהר לרצוי...אגב לכל חברה מספרים קטלוגיים משלה ולכן לא אוכל לעזור לך באיזה מספרים לבחור.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ קל
שירי30/12/2015שלום רוני,
תודה על התשובה אבל לא ממש הבנת אותי אולי לא הסברתי נכון, אני לא בלונדינית, ההפך יש לי חצי שיער למעלה ממש כהה חום כהה כהה למרות שצבעתי בצבעים של 7
ולמטה חצי שיער יש לי כיוון 8 דבש בהיר.
עכשיו בחלק שלמעלה שהוא כהה ונראה כמו שחור למרות שהוא צבוע 7 (כאילו בלונד בינוני לפחות ככה כתוב על האריזה, אבל בטח שלא שחור כתוב) בקיצור, שם יש לי כהה מאוד ושורש שבחלקו לבו שיוצא כל הזמן. אני רוצה לרדת מהכהה הזה כדי שיהיה לי יותר אגוז , פשוט לרדת מהכהה.
איזה צבע לעשות? איזה כיוון כי 4 (מה שרשמת לי ) זה ממש כהה.
מה אתה ממליץ לי לערבב על מנת שייצא לי אגוזי או חום בהיר טבעי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ קל
הילה01/01/2016שלום רוני,
שלחתי לך שוב את השאלה בצורה יותר ברורה.
אשמח שתענה לי
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ קל - תגובה
רוני חתוכה04/01/2016שלום רב
אם אני מבין נכון...אם כבר צבעת את השורש והוא עדיין כהה את לא יכולה בכלל להבהיר אותו בצבע גם לא הבהיר ביותר רק עם ניקוי פגמנט ורק אז שטיפה של הגוון המבוקש מצידך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)