מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע קולסטון לא מהפארםרוני חתוכה29/12/2015
שלום קניתי צבע קולסטון לא מהפארם
מספר 7.11 יש לי שיער טבעי בן 5 ל 6 עם לבן כמובן שמערבבת עם בסיס 7 וחמצן 6
מפחדת שיצא לי אפור מידיי מה התוצאה של הצבע
כי כשהשתמשתי ב 7.1 יצא לי קצת כתמתם
אוליי אתה ממליץ 7.2
מה ההבדל בן 7.11 ל 7.2 תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע - תגובה
רוני חתוכה30/12/2015שלום רב
צבע 7.1 זה אפור
צבע 7.11 אפור מחוזק
צבע 7.2 הגוון הוא פנינה.
השאלה היא כזאת: כמה לבן יש לך באחוזים?
שנית למה השיער צבוע היום ואיזה טון הוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתך
אתי31/12/2015תודה רבה יש לי בערך 50 אחוז לבן אפילו קצת פחות
הצבע שיש לי כרגע 7 עם 7.1
עם גוונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אתי05/01/2016לא ענית לי מה לעשות תודה ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אתי07/01/2016?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
רוני חתוכה10/01/2016שלום רב
הבנתי שיש לך 50 אחוז לבן.. מה הטיבעי שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אתי11/01/2016שלום ותודה הטיבעי שלי זה בן 5 ל 6
תמליץ לי על בלונד יפה שלא יהיה כתום של איזה חברה
ום איזה אחוז חמצן ואיזה מספר
מה שקורה גם יש לי גוונים וכשאני צובעת עם ה7.1 כל הגוונים מתכסים כלא היו ולא יפים כמו לפני צביעה אז אני צריכה לחזור עליהם מה שקורה שבירת שיער תודה רבה על היחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
רוני חתוכה12/01/2016שלום רב
אם את רוצה בלונד יפה שימי בסיס בטון שמונה עם 8.1 יחס של רבע 8.1 עם 4\3 8 בסיס.
9 אחוז חמצן לכיסוי מושלם של לבן ולעקוף את הכתום המתנה 40 דקות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)