שיער מתנפח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער מתנפח
    שירי
    06/01/2016

שלום רוני,
    יש לי שיער צבוע שהרבה פעמים אני זו שעושה לו פן כבר כמה שנים.
    השיער שלי מטבעו גלי כזה ויבש ואם מסרקים הוא מתנפח ועם הצבעים בשיער והפנים הוא יותר יבש אפילו.
    השאלה שלי היא כזו:
    עכשיו לפעמים כשאני עושה לו פן זה יוצא פן יפה כזה רגיל טבעי כזה אך חלק (אני לא אוהבת פן שטוח מקלות) אבל ופה בא העניין המעצבן, לפעמים אני עושה לו פן והוא לא מתיישב טוב, זאת אומרת הוא מתנפח, כאילו השערות לא יושבות יפה אלה מתנפחות כזה וכך גם חלקים בשיער.. לא יודעת אם אתה מצליח להבין אותי.. אני מקווה שכן.
    יש לציין שאני (גם בפן שיוצא חלק -יפה כמו שאני אוהבת וגם בפן שיוצא נפוח )אני חופפת לפני בשמפו ותמיד מסכה . למה לפעמים הוא יוצא טוב ולפעמים לא???
    מה לעשות?
    בשביל שתבין שבוע שעבר חפפתי שמתי מסיכה יצא לי פן טוב, השבוע חפפתי שמתי מסיכה רגיל, עשיתי פן ואין השיער לא מתיישב יפה....
    סליחה שכתבתי הרבה אבל אני ממש מעוצבנת על השיער ואולי יש איזה משהו שאתה יכול להציע או יודע למה זה יוצא ככה?
    מה לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער מתנפח

הוספת תגובה

• שיער מתנפח - תגובה

רוני חתוכה
    10/01/2016

שלום רב
    ראשית מסיכה נועדה לטיפול חד שבועי ולא במקום מרכך.
    אז הדרך הנכונה זה לחפוף ותמיד מרכך לאחר מכן...מסיכה פעם בשבוע.
    יש למרוח חומר הגנה לאחר החפיפה כגון שמן המרוקאי או פשתן וכד'.
    במידה וזה עדיין לא מסתדר לך יש טיפול להורדת הנפח באופן קבוע ואז הפן שלך תמיד יהיה יפה ומסודר ללא חשש שזה לא יסתדר.
    ממליץ לך להגיע לייעוץ בנושא.
    נ.ב: פן ומחליקים מאוד מזיקים לשיער.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו