מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת קרטין פעם ראשונהשירי16/01/2016
שלום,
יש לי שיער צבוע ויבש בצורתו הוא גלי כזה.. בדר"כ עושה פנים אז הוא דיי יבש.
רוצה לעשות החלקת קרטין -החלקה זמנית שהבנתי שהיא לשלושה חודשים בכוונה לפני שאני יעשה אולי החלקה משקמת (זאת של לכל החיים שאומרים).
השאלה שלי האם התוצאות של החלקת קרטין דומות להחלקה זאת של כל החיים ? כי אני פשוט רוצה לנסות קודם את הזמנית -ההחלקת קרטין.
שאלה נוספת בעניין , אני אוהבת שהחלקה לא יוצאת קרשים אלא להיפך שייצא שיער חלק וטבעי לא דבוק ותקוע על הקרקפת ( גם את הפן שלי אני עושה ככה, יפה וטבעי) , האם השיער יוצא טבעי בהחלקת קרטין יפה וקורן ?
מקווה שהבנת את 2 השאלות
אשמח לתשובה לשאלות אלו וכך אחליט אם לעשות את הקרטין בנתיים כדי לנסות אם השיער יוצא יפה לאחר ההחלקה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת קרטין פעם ראשונה - תגובה
רוני חתוכה17/01/2016שלום רב
החלקת קראטין היא למעשה מסיכה שמעניקה שיקום לשיער כשעל הדרך מחליקה את השיער אבל באופן שונה משיער לשיער כי אמרנו.. זוהי מסיכה.
לכן הציפייה שלך מן ''ההחלקה'' היא גדולה מידי...גם כי ידוע לך שהיא זמנית אז למה בכלל לבזבז הרבה זמן מאמץ וכסף על משהו שידוע מראש?
אכן השיער שלך ייראה הרבה יותר יפה אבל אף אחד לא יודע איך התוצאה המבוקשת ממך תצא ובטח שאף אחד לא יבטיח לך זאת וגם אם כן צפי לגרוע ביותר מבחינת התןצאה.
לעומת זאת אם את מבקשת משהו קבוע שם צריך לעשות אבחנה נכונה ורק שם תקבלי תוצאה בטוחה איכותית ומובטחת אבל אצל מישהו שיגיד לך הכל מראש בייעוץ.
מוזמנת לייעוץ למידע הנכון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)