מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צובעת בקולסטוןשירי24/01/2016
שלום ,
בת 34
אני צובעת את השיער בצבע שיער קולסטון שופרפרות, מערבבת גוון + צבע בסיס שיצבע את השיער הלבן כי אינני יכולה להרשות לעצמי כל רגע להגיע למספרה, צובעת את השורש שגדל לבן.
העניין הוא כזה, אני מרגישה שכל שבועיים אני צריכה לצבוע , הייתכן? כל שבועיים?
יכול להיות שקולסטון לא חברה טובה? יכול להיות שהצבעים שלה אינם איכותיים? יכול להיות שהפיגמנט אצלי בשיער לא מחזיק צבע הרבה? מה קורה למה אני צריכה לצבוע בתדירות כזו?
האם יש משהו שאתה יכול להמליץ לי לעשות על מנת שהצבע יחזיק יותר ולא יירד, כי ברור לי שזה לא עניין של שורש שגדל אני מדברת על 3 סנטימטרים שחייב לצבוע בשבועיים אז ברור שזה לא שיער שגדל אלא צבע שיורד מהר. מה הולך פה? האם יש משהו שאתה יכול להציע?
מודה לכם מראש על תשובה כי אתם בטח מבינים טוב ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צובעת בקולסטון - תגובה
רוני חתוכה24/01/2016שלום רב
האם הצבע לא מכסה את הלבן מספיק?
האם הצבע יורד מהלבן שעדיין לא צמח?
האם השיער דוהה מאוד?
מה הסיבה שאת צובעת כל כך בתדירות גבוהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצובעת בקולסטון
שירי24/01/2016אין לי מושג, הצבע לא נתפס כראוי כנראה, כי אחרת למה הוא יורד בחפיפה וחצי??
אולי בגלל שצבעתי בטון אחד יותר בהיר? אבל גם בכהה זה קרה לי?
אולי אני לא עוזבת להרבה זמן את הצבע- למרות שאני הרבה פעמיים עוזבת אותו לחמישים דקות לעיתים.
מערבבת חמצן עם הצבע.. לא יודעת עושה הכל כמו שצריך ולא נתפס.
אולי כי עכשיו צובעת ליותר בהיר?
זה לא דוהה . אני צובעת את השורשים הלבנים זה נצבע (אם צבעתי בבהיר אז נצבע בבהיר, אם צבעתי בכהה אז נצבע בכהה) ואחרי 2ה חפיפות זה כבר מבצבץ מאוד הלבן ובחפיפה השלשית כבר ממש יש לבן 3 סנימטרים.
לא יודעת רשמת לך הכל.
איך אתה מסביר זאת? אולי אני צריכה צבע אחר? חברה אחרת שאתה ממליץ לצבוע?
מה הסיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצובעת בקולסטון - תגובה
רוני חתוכה31/01/2016שלום רב
קודם כל 3 ס''מ זהו זוהי גדילה של 3 חודשים ושיער גדל כס''מ בחודש.
שנית כנראה שאת אינך מערבבת את הצבע ביחס המתאים לחמצן.
צבע רגיל יושבים איתו כחצי שעה.
וטיפ קטן: לפי הלבן שלך את צריכה לשים בסיס בכמות הנכונה ורק לאחר מכן את הגוון.
אם את קונה בסופר את הצבעים לא אוכל לעזור לך פורום זה הוא נותן פתרונות מקצועיים בהם ניתן לפתור בעיות נגישות בפארמים השונים הצבעים מגיעים יחד ואין שליטה בדיאגנוזה עבור שיערך לכן לא אוכל לעזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)