תחזוקת החלקת קראטין. צריכה קצת סדר בבלאגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחזוקת החלקת קראטין. צריכה קצת סדר בבלאגן
    ילנה
    25/01/2016

שלום! יש לי כמה שאלות כלליות . צריכה קצת סדר בבלאגן. קודם כל רציתי לשאול איזה אינגרדיאנטים אסור שיהיו בשמפו ומסכה לאחר החלקת קראטין? אני חשבתי שאסור קודם כל sodium chloride, אך גם sls- sodium laureath sulphate וסולפאטים אחרים? אך אם אני מתחילה להסתכל על ההרכב של סידרות שמייצגות את עצמן כמתאימות במיוחד לאחר ההחלקה אני רואה מוצרים ללא סודיום כלוריד כן,אך חלק עם sls וסולפאטים אחרים וחלק בלי sls אבל למשל עםammonium u sulphate ועוד כמה. אז אני כבר מבולבלת. מקווה שתעשו לי סדר בעניין זה.עוד רציתי רציתי לשאול על בריכה וים- האם מדוברל בא יסור מוחלט להכנס לבריכה וים או שאפשר עם כובע? כי עדיין יש סיכוי ששיער יתרטב טיפה. מה עם דגקוזי וסאונה? תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחזוקת החלקת קראטין. צריכה קצת סדר בבלאגן - תגובה

רוני חתוכה
    26/01/2016

שלום רב
    לא צריך לדאוג משאר המרכיבים רק מסודיום כלאוריד.
    לגבי ים ובריכה יש למשוח את השיער במרכך ולהכנס למים המרכך מגן על השיער בגלל הסיליקון שיש בו...כמובן שיש לשטוף את השיער במים מתוקים ולמשוח שוב את השיער במרכך...אפשר לשים כובע ים..גם בג'קוזי וסאונה אין בעיה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו