מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעטפת שומן שלא עוטפת את השיער או לא עוטפת את השורשרוני15/02/2016
שלום יש לי שאלה שאשמח לקבל עליה תשובה
לפני שנתיים היה לי שיער באמת יפה עם מעטפת שומן טבעית ומאז שחפפתי בשמפו מסוים כל המעטפת הזאת ירדה והשיער נהיה יבש חסר ברק ואני אובד עצות איך גורם לשורשים להיות עם המעטפת שומן שעם הזמן תגיע גם לקצוות השיער .אני עם שיער באורך 1ס"מ כרגע .סוג שיער חלק . פעם ספר אחד אמר לי שהבעיה אצלי בשיער היא הקשקשים לא יודע אם הקשקשים שמונעים מהשומן בקרקפת לצאת ולעטוף את השיער .אשמח לקבל תשובה שתעזור לי ...וגם הייתי רוצה לדעת במצב שלי מה כדאי לחפוף כל יום או כל יומיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעטפת שומן שלא עוטפת את השיער או לא עוטפת את השורש - תגובה
רוני חתוכה15/02/2016שלום רב
אין כל קשר לשמפו או לכל גורם חיצוני לשומן הטיבעי שיש לך או שהיה לך.
שומן נוצר מחומצת חלב שהקרקפת מפרישה וזה משתנה מעת לעת.
קשקשים נובעים מקרקפת שמנה או יבשה מדי.
אם אתה רוצה להרגיש מעטפת שומן על השיער ישנם מוצרי שיער שעוטפים את השיער ומשאירים משקעים שומניים ללא כל בעיה.
אם לא תחפוף הרבה מעטפת השומן תחזור. ברגע שאתה חופף הרבה מן הסתם אתה מוריד אותה ולכן חשוב להשתמש במוצרי טיפוח נכונים עבור תחושותיך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)