מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער הרוס למרות החלקת קרטין,איך נפטרים מהבעיה הזו?!ליטל24/02/2016
היי, יש לי שיער צבוע,הרוס,מיובש, שעבר הרבה פנים,מחליקים,וחמצון
לפני כחודש יצאתי מאדום(קולסטון הכי בהיר שמוכרים בסופר פארם בקופסא הרגילה הגדולה,לא השפורפרת).
ועכשיו אני בלונדינית, גוון אחד לפני פלטינה, השיער שלי עבר כימייה מטורפת ב3 ימים, יום אחרי יום מהבוקר עד הערב במספרה.
אחרי כל השטיפות והצביעות הסתפרתי ועשיתי החלקת קרטין, ב4 ימים הראשונים השיער היה נראה דיי טוב, אבל עכשיו הקצוות ממש מפוצלים, האיזור של הפוני נראה כמו מין ליפה נפוחה כזאת, זה אמור להיות ככה? הקרטין יירד? השיער הטבעי שלי מתולתל אבל עדיין שאני מייבשת אותו עם פן הוא נשאר חלק אז אני לא יודעת אם עוד יש לי החלקה או שלא.
חייבת לציין שאני משתמשת בסט לשיער פגום שקניתי מהמספרה בה עשיתי את הטיפול.
מה אני צריכה לעשות עכשיו בקשר לזה?
(אגב,זה נראה כאילו השיער בקושי צומח, כן יצאו קצת שורשים אבל בקושי התארך,זה אמור להיות ככה?)
מחכה לתשובה, זה ממש דחוף לי ומשגע אותי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער הרוס למרות החלקת קרטין,איך נפטרים מהבעיה הזו?! - תגובה
רוני חתוכה24/02/2016שלום רב
את פשוט כתבת הכל...שהרסת את השיער!!!
לא יודע מה עשית לעומק אך נותר לי לומר לך שמי שעשה לך את כל הדברים בשיער היה צריך לעצור אותך ולהניא אותך מלעשות שטויות.
בכל אופן את חייבת ייעוץ מקצועי וממוקד לטיפול יסודי לשיקום.
את מוזמנת לייעוץ בנושא המורכב שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער הרוס למרות החלקת קרטין,איך נפטרים מהבעיה הזו?! - תגובה
רוני חתוכה24/02/2016שלום רב
את פשוט כתבת הכל...שהרסת את השיער!!!
לא יודע מה עשית לעומק אך נותר לי לומר לך שמי שעשה לך את כל הדברים בשיער היה צריך לעצור אותך ולהניא אותך מלעשות שטויות.
בכל אופן את חייבת ייעוץ מקצועי וממוקד לטיפול יסודי לשיקום.
את מוזמנת לייעוץ בנושא המורכב שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)