מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער כמו גומי אחרי גוונים,יבש ונקרעמאיה04/03/2016
היי,
לפני כחודש יצאתי משיער שחור, בהתחלה עשיתי הבהרה אצל המעצב שיער שלי שאני נורא אוהבת וסומכת עליו ויצא צבע חום בהיר שאהבתי והשיער לא נפגע בכלל. אבל רציתי יותר גווני שמש אז לאחר שבועיים עשינו גוונים עם מלא נייר כסף , יצא יפה ממש אבל אחרי שחפפתי בפעם הראשונה, רציתי לבכות השיער היה כמו מסטיק , נקרע ומרגיש ממש כמו דייסה לא יודעת אפילו איך לתאר את זה, לא מתייבש מעצמו וגם אחרי פן הוא יבש בטירוף.
הגעתי למעצב שלי, ועשינו טיפול קראטין כמה פעמים והמצב השתפר. הוא כן יודע מה הוא עושה הוא אחד התותחים בכימיה, אני מכירה מלא בנות ונשים שהולכות אליו , הוא מומחה בלונד וכל אחת עם שיער בריא בטירוף אחרי הפעולות, רק לי לא היה מזל.
אני גם קניתי כל מיני תכשירים לשיקום השיער ומנסה לחפוף פחות, גם עשיתי קארה קצר להפטר מהקצוות השרופים.
עדיין אחרי חפיפה השיער באותו מצב ,אולי טיפה יותר טוב אבל לא כמו שהיה לי פעם לפני שהייתי מפגרת והחלטתי להתגרות בו.
המעצב שיער שלי מבטיח לי שאני אצא מזה, אבל כבר חודש אני מטפלת בו ולא רואה שינוי.
אני מתחילה ממש לפחד, שבסוף אצטרך תספורת קצוצה
שיתפתי בכדי לדעת האם יש תקווה, או שאם הנזק כזה גדול זה בלתי הפיך..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער כמו גומי אחרי גוונים,יבש ונקרע - תגובה
רוני חתוכה06/03/2016שלום רב
בעיקרון יש טיפולים שונים כדי לשפר את איכות השיער משמעותית ובשביל זה את חייבת לבצע בדיקות נקודתיות באיזורים מסויימים בכדי לראות שאכן זה תוקן.
אני מבין שהוא מצויין אך יש דברים שאסור לעשות.
הוא כבר הבהיר אותך משחור לחום ולאחר שבועיים שוב ועם נייר כסף???
לא ולא!!!
את מוזמנת בשמחה לייעוץ ובדיקה מקיפה ללא תשלום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)