מבקשת עצות בנוגע לחימצון שורשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עצות בנוגע לחימצון שורשים
    אננידו
    22/03/2016

השיער שלי חום במקור ואני מבהירה (מחמצנת) אותו 2-3 פעמים בשנה לבלונד בהיר מאוד, כמעט פלטינה. בין לבין אני נוהגת לצבוע את השורשים שגדלים לבלונד. הבעיה שבלי חימצון ההבהרה לא מספיקה ואז השורשים מקבלים צבע בלונד-ג'ינג'י והמשך שערה נשאר בלונד-פלטין. בקיצור - אני לא מרוצה, והחלטתי להתחיל לחמצן שורשים.

האם יש טיפים לחימצון שורשים, בשונה מחימצון ארוך יותר שאני עושה כיום? (חברה טובה ואני צובעות ומחמצנות אחת לשניה ויש לנו כבר הרבה ניסיון - רק רוצות עוד מידע לפני שעוברות לחימצון השורשים)
    כיום לפני החימצון אני מורחת את הקצוות שכבר מחומצנים בווזלין, ובחימצון משתדלת שהחומר לא ייגע בהם. האם יש דרך נוחה יותר לעשות את זה?
    עד כמה ניתן להתקרב לקרקפת? (בהנחה שהעבודה מדויקת והחומר לא נוזל הלאה)

תודה רבה. אני מאוד רוצה לעבור למראה בלונד מוקפד, וכל עצה תעזור לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבקשת עצות בנוגע לחימצון שורשים - תגובה

רוני חתוכה
    01/04/2016

שלום רב
    אני מניח שחימצון הוא צבע ואין בעיה שצבע יגע בצבע ואין לי מושג איזה צבע את משתמשת. אך לפי מה שאני מבין השיער הוא חום ואת חייבת הבהרה לבלונד נקי בשורש. והבהרה זה כבר סיפור אחר ולעשות זאת לבד לא הייתי ממליץ.
    ובשביל זה צריכים לפנות לאנשי מקצוע כי זה עלול לעשות נזק לא משתלם בכלל.
    מצטער שזו לא התשובה שחיפשתם אך זאת רק לטובתכם בלבד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו