מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרקפת שומנית לאחר החלקה יפניתדנה לוי16/05/2016
שלום לכולם..
יש לי שיער מתולתל ועשיתי החלקה יפנית רק פעם אחת, לפני שנה וחצי. השתמשתי לפני כן בשמפו האד אנד שולדרס במשך שנים ולא היו לי קשקשים ולאחר ההחלקה עברתי לשמפו ללא מלחים. כל שמפו שניסיתי גרם לי לקשקשים ובנוסף לקרקפת שומנית ברמות שלא הכרתי לפני כן. יום אחד בלבד לאחר החפיפה והייבוש עם הפן השיער שלי נהיה שומני ביותר. חזרתי להשתמש בהאד אנד שולדרס כי גם ככה כבר רוב השיער ללא החלקה ובאמת הקשקשים שוב נעלמו. הבעיה שהשומניות נותרה ואני מגיעה למצב שאני צריכה לחפוף בערך כל יום.. ולעשות פן מלא כי אני בלי החלקה.. מעייף, מייאש ומדכא.. אז השאלה שלי היא לאיזה שמפו ומרכך מומלץ לעבור כדי לטפל הן בקשקשים והן בשומניות הקרקפת? שכחתי לציין שהשיער שלי מאוד יבש, ככל הנראה מהתעללות הפן..
תודה לעוזרים ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת שומנית לאחר החלקה יפנית - תגובה
רוני חתוכה16/05/2016שלום רב
שומן בקרקפת או קשקשים זהו עניין הורמונלי וניתן לפתור קוסמטית בעיות אלו ואין להם שום קשר להחלקה או כל טיפול אחר.
ישנו שמפו שמטהר את הקרקפת מבית קרסטס ומנקה ביסודיות בעיות מעין אלה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרקפת שומנית לאחר החלקה יפנית
דנה לוי16/05/2016תודה על המענה
באיזה סוג בדיוק מדובר? ראיתי באתר שיש לא מעט סוגים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)