קרקפת שומנית לאחר החלקה יפנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרקפת שומנית לאחר החלקה יפנית
    דנה לוי
    16/05/2016

שלום לכולם..
    יש לי שיער מתולתל ועשיתי החלקה יפנית רק פעם אחת, לפני שנה וחצי. השתמשתי לפני כן בשמפו האד אנד שולדרס במשך שנים ולא היו לי קשקשים ולאחר ההחלקה עברתי לשמפו ללא מלחים. כל שמפו שניסיתי גרם לי לקשקשים ובנוסף לקרקפת שומנית ברמות שלא הכרתי לפני כן. יום אחד בלבד לאחר החפיפה והייבוש עם הפן השיער שלי נהיה שומני ביותר. חזרתי להשתמש בהאד אנד שולדרס כי גם ככה כבר רוב השיער ללא החלקה ובאמת הקשקשים שוב נעלמו. הבעיה שהשומניות נותרה ואני מגיעה למצב שאני צריכה לחפוף בערך כל יום.. ולעשות פן מלא כי אני בלי החלקה.. מעייף, מייאש ומדכא.. אז השאלה שלי היא לאיזה שמפו ומרכך מומלץ לעבור כדי לטפל הן בקשקשים והן בשומניות הקרקפת? שכחתי לציין שהשיער שלי מאוד יבש, ככל הנראה מהתעללות הפן..
    תודה לעוזרים ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרקפת שומנית לאחר החלקה יפנית - תגובה

רוני חתוכה
    16/05/2016

שלום רב
    שומן בקרקפת או קשקשים זהו עניין הורמונלי וניתן לפתור קוסמטית בעיות אלו ואין להם שום קשר להחלקה או כל טיפול אחר.
    ישנו שמפו שמטהר את הקרקפת מבית קרסטס ומנקה ביסודיות בעיות מעין אלה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרקפת שומנית לאחר החלקה יפנית

דנה לוי
    16/05/2016

תודה על המענה
    באיזה סוג בדיוק מדובר? ראיתי באתר שיש לא מעט סוגים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו