עשיתי החלקה והחומר נגע לי בקרקפת. הקרקפת הפכה ללבנה כמו סיד כמו עור מת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיתי החלקה והחומר נגע לי בקרקפת. הקרקפת הפכה ללבנה כמו סיד כמו עור מת
    טרה
    04/06/2016

עשיתי החלקה שנגעה לי בקרפקת. גוון העור של הקרקפת שלי השתנה מאז ונהיה לבן כמו סיד כמו עור מת (כאילו לא זורם שם דם)...וזה ממש לא גוון הקרקפת הרגיל שלי שהיה נראה יותר חי ומתאים לגוון העור שלי. אנסה להמחיש למה הכוונה: למשל כשהייתי לוחצת על הקרקפת חזק או מושכת בשיער יתר על המידה הקרקפת באותו האזור הופכת לאדומה כי כואב. עכשיו אחרי ההחלקה, אפילו אותה הפעולה של משיכת השיער או לחיצה על הקרקפת לא משפיעות כלל על גוון הקרקפת. הקרקפת נשארת פשוט סיד כמו עור מת אפילו כשאני מנסה ליצור גירוי כאמור. יש לי סיבה לדאגה כי זה נראה ממש לא טוב וקצת מלחיץ. האם החומר הכימי חדר אל מתחת לקרקפת? סתם נקבוביות או עלול לגרום למחלות עור וכו'?...מה זה התופעה הזו? האם אפשר לטפל זה? מה עושים עם זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עשיתי החלקה והחומר נגע לי בקרקפת. הקרקפת הפכה ללבנה כמו סיד כמו עור מת - תגובה

רוני חתוכה
    06/06/2016

שלום רב
    אין כל קשר בין החלקה יפנית למקרה שאת מתארת.
    שנית החלקה מבצעים כס"מ מן השורש.
    אם נגע קצת בקרקפת לא נורא.
    החלקה עלולה לתלוש שיער ולכן צריכים לנהוג בזהירות רבה בעת המריחה.
    החלקה לא חודרת לגוף אחרת היה לך זיהום.
    גשי לרופא עור, לדעתי סתם צירוף מקרים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

טרה
    12/06/2016

זו לא החלקה יפנית. זו החלקה אחרת שמכרה עשתה לי והיא מרחה גם על הקרקפת עצמה....והתופעה היא בעקבות ההחלקה בלבד. לא משהו שהיה לי לפני ההחלקה. יותר מזה, זו תופעה שחזרה על עצמה באזור אחר של הקרקפת כשעשו לי בעבר החלקה כנראה לא מקצועית וגם מרחו לי על הקרקפת. גם אז באזור מסויים של הקרקפת שמרחו היא הפכה ללבנה כפי שתיארתי בשאלה הקודמת.

האם אתה אומר שהחומר של כל החלקה לא חודר לעור/קרקפת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו