שיער בעייתי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בעייתי.
    אירן
    01/06/2007

שלום,
    שמי אירן ואני בת 18 ובעלת שער מתולתל.
    לפני שנתיים בערך השיער שלי הפסיק לצמוח מאחור באופן פתאומי ונוצר מצב שיש לי שיער ארוך מלפנים וקצר מאחור. גם לאחר שהסתפרתי המצב הזה חוזר שוב. ( עברתי בדיקות והכל תקין מבחינה פיזית )
    מכיוון שהייתה לי בעייתיות עם האורך המאוד מאוד קצר של השער עברתי 2פתיחות תלתלים מה שעזר לתקופה מסוימת אך כעת גם לא. כמו כן השיער שלי מתייבש מאוד מהר, סובל מקצוות מפוצלים ונשרף במהירות, למרות שאינני נוהגת להחליק אותו ואף פעם לא צבעתי.
    כעת נותר מצב שאני לא מסוגלת להסתדר עם האורך הקצר של התלתלים, הם איבדו מצורתם, השער נראה חסר צורה ,יבש ומופצל.
    ניסיתי מסכות שונות אך כלום לא עוזר.
    מה היית ממליץ לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער בעייתי.

הוספת תגובה

• אירן

זאב לוין
    03/06/2007

לפי הנתונים שמסרת אני מעריך ששיערך בחלק האחורי עבר תהליך כימי חזק שפגע בו לכן השיער נשבר ולכן את לא רואה אותו אורך, ההמלצה שלי היא להסתפר אחת לחודשיים בקצוות בנוסף להשתמש במסיכת לחות + שמפו לשיער יבש של וולה אס פי ולהשתמש בסרום לאחר חפיפת השיער.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו