מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה זמן לוקח לשיער לצמוח ? תספורת חראקרן05/08/2016
ציתי להתייעץ לגביי תספורת רציתי לשאול אני נמצאת כרגע אצל איזה בפרית שהייתי מסתפרת אצלה לפני שנתיים עכשיו חזרתי אליה בעקבות ספרית אחרת שלא הייתי מרוצה ממנה לפני חודש הסתפרתי אצלה בסוף יוני קארה צרפתי עכשיו חזרתי אליה עוד פעם בעקבות רק לקצוות מה היא עשתה לא סיפרה אותי קצר ואני לא רוצה ממנה גיזמה לי את השיער קשחה לי אותו ובקשתי ממנה לא לספר אותי קצר מה הקטע
אהבתיהציגי רגשות נוספיםהגיב
קשתי ממנה לא לספר אותי קצר נמאס לי מזה
עכשיו אני צריכה לחכות שהשיער עוד פעם יגדל לי
מה עושים עם כזאת ספרית לאן הולכים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן לוקח לשיער לצמוח ? תספורת חרא - תגובה
רוני חתוכה07/08/2016שלום רב
לגבי תספורת צריך ללכת למישהו מקצוען ושמתעסק בפאשן כל הזמן ושאופנת שיער תמיד בראש שלו ושהוא יודע מה הוא עושה.
שיער לא גודל מהר וקל מאוד להתאכזב מתספורת גרועה.
שיער גדל כ-ס''מ בחודש לידיעתך.
אני מזמין אותך לייעוץ בכדי לראות ולהבין ואולי לתקן אם אפשר ולהתוות לך דרך להאריך ובקלות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)