השיער לא מסתדר לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השיער לא מסתדר לי
    מורן
    18/05/2008

אוקי אז ככה יש לי תיספורת שלמעלה זה מלא דירוגים ולמטה זה דק דק כיאלו זה הולך וניהיה ממש דק.. עיכשיו התספורת הזאת מסתדרת רק עם פאן ואני לא אוהבת לעשות פאנים כי זה הורס את השיער יש לכם אולי איזה שהוא רעיון איך לסדר את השיער מהר בבוקר בלי פאנים וכל זהה ?!!

תוודדההר בההה לכם .. ויום מעוללהה :]

מורן :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השיער לא מסתדר לי

הוספת תגובה

• אה שכחתי לשאול זה שוב מורן :]

מורן
    18/05/2008

יש לי פוני שהוא קצת ארוך ואני לא מסתדרת איתוו ..!! עכשיוו אני לא רוצצה למהר לגזור אותו בגלל שאני רוצה לחכותת קצת שהשיער יארך ואז ללכת כבר להסתפפר כבר בכל השיעער .. מה עלייי לעשוותת??!

תוודה רבה לכםם ממש תוודהה :]]

מורניי :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מורן..

DeN
    18/05/2008

טוב קשה לייעץ לך תכשיר מתאים לשיער כי לא ציין מהוא אורך וסוג השיער שלך ולאיזה תוצאה את מצפה להגיע ע"י השימוש בתכשיר,
    אבל רוב הנשים שמחפשות פיתרון קל לעיצוב השיער בבוקר ומשתמשות בקרם לחות טוב
    שמעצב את השיער ודואג לשמור עליו לאורך כול היום.

קרם לחות בקיץ מומלץ במיוחד לנשים בעלות שיער יבש ופגום ,ולשיער צבוע
    זה מונע מהשמש ליבש ולפגוע בשערה עוד יותר.

חוץ מקרם לחות את יכול להשתמש גם ב...
    מוס טוב..
    או בגלייז מבית חברת "Mon Platin" שבעצם מבצע אותה פעולה כמו המוס רק שזה חומר טיפה יותר חזק.

מקווה שעזרי לך ובהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו