טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שיער רגיל באורך בינוני. הקצוות שלי יבשים תמיד. אני לא משתמשת בפן. קניתי קרם לחות לשיער כדי למרוח בקצוות שלא יהיו כאלה יבשים, והקרם עשה לי מרקם קשיח כמו של ג'ל ולא את זה רציתי! אולי סרום לשיער יעזור שהקצוות שלי לא יהיו יבשים?? מה התפקיד של הסרום בכלל?? שוב פעם אציין שאני לא משתמשת בפן אז.. אודה לעצה והכוונה מה כדאי למרוח בקצוות כדי שלא יהיו יבשים אך גם לא במרקם קשיח כמו ג'ל שיצר הקרם לחות לשיער שמרחתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר