זאב....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זאב....
    לולה77
    19/05/2008

אהלן זאב כבר ייעצת לי בעבר בקשר לצבע שיער שיתאים לעיניי שהן יחסית נדירות בצבען,המלצת לי על שחור כחול או לחזור לצבע המקורי שלי חום אפור בינוני ולשלב פלטין עד שאני אגיע לצבע הטבעי שלי יקח שנים אני מאמינה אז הלכתי לספרית שעשתה לי על שאריות החציל שלי צבע חום אפור שינטרל את האדום של החציל גם זה דהה האדום חזר לי וקרה משהו מאוד מוזר רבע קטן אחרי השורש הטבעי שלי צבוע בגינגי מזעזע ושאר השיער בצבע חציל דהוי מה לעשות חשבתי לעשות מעל כל זה שטיפה ,לא צבע בצבע שחור כחול עד שהצבע מתחת ידהה אני מאמינה שזה ייקח בסביבות השנתיים,האם יש לך פתרונות אחרים בשבילי?סליחה מראש על המגילה ותודה על הייעוץ.זהבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זאב....

הוספת תגובה

• לולה77

זאב לוין
    24/05/2008

כדי שצבע השיער יצא אחיד זה תהליך כימי מאוד מורכב שדורש מיומנות רבה של מעצב השיער אם יצאו לך שני הגוונים לפי מה שאת מתארת אני ממליץ להחליף מעצב שיער ולפני שהוא מבצע תהליך כימי לנסות להבין האם הוא באמת יוכל לבצע לך צבע אחיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו