שאלה בנוגע להבהרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע להבהרת שיער
    שרון
    15/11/2016

הי , רציתי לשאול שאלה, הבהרתי את השיער לאחר שהיה כבר מובהר (בתחילה יצא מן צבע קצת ג'ינג'י) בהבהרה השנייה השארתי את החומר (אבקת הבהרה כחולה עם 9 אחוז חמצן) בערך 4-5 שעות ואז הצבע יצא לבן כמו שרציתי. השאלה שלי, אם השיער לא נשבר או נקרע בשבוע שבועיים הראשוניים לאחר ההבהרה, האם זה אומר שהוא לא יקרע פתאום או ישבר מהאמצע או מהשורש חלילה או משהו כזה? (ברור לי שההקצוות והלמטה יפגעו וישברו אבל אני מדברת על תגובה יותר קיצונית של השיער, שמעתי על הרבה בנות שנשבר להן השיער מאיפה שההבהרה נגעה בהן אבל זה קרה להן ישר אחרי החפיפה הראשונה ולא פתאום אחרי חודש נגיד)
    תודה רבה מראש
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע להבהרת שיער

הוספת תגובה

• טיפול אולפלקס דחוף!!!

רוני חתוכה
    19/11/2016

שלום רב
    זה אסון להשאיר את ההבהרה על שיער כל כך הרבה זמן אבל את יכולה לתקן זאת באמצעות טיפול אולפלקס שניתן גם לרכוש ולטפל בבית...פרטים במספרות המורשות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

שרון
    19/11/2016

תודה אבל אין מה לתקן, השיער נראה טוב ואפילו לא כזה יבש. רק שאלתי אם הוא לא נשבר או נקרע ועברו שבועיים, זה אומר שהוא כבר לא יקרע נכון?
    רק הוא נהיה יותר גמיש כשהוא רטוב, כלומר אפשר למתוח אותו והוא נמתח אבל רק כשהוא רטוב ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו